← Zoom out

Funcție nouă pentru Instagram Live. Pot intra până la 4 utilizatori pe stream

Instagram este una dintre cele mai populare aplicații, atât pe Android, cât și pe iOS și are o mulțime de funcții de care utilizatorii se pot bucura. Instagram LIVE este una dintre aceste funcții, cu ajutorul căreia utilizatorii pot interacționa între ei.

Andrei Bobeică in Trending
29 Mar 2021  |  1 min
Funcție nouă pentru Instagram Live. Pot intra până la 4 utilizatori pe streamFuncție nouă pentru Instagram Live. Pot intra până la 4 utilizatori pe stream
Foto: Pexels
Let others know:

Join the conversation:
0

Facebook extinde Instagram Live pentru a le permite utilizatorilor să se conecteze în număr mai mare simultan. Instagram Live oferă acum posibilitatea conectării până la 4 utilizatori. Facebook a decis să vină cu acest update în principal pentru a le oferi creatorilor de conținut șansa să colaboreze cu mai multe persoane deodată.

Instagram Live e o modalitate excelentă pentru a te putea conecta cu persoanele pe care le urmărești, iar utilizatorii pot intra live cu un prieten pentru a oferi lucruri cât mai interesante urmăritorilor. Facebook a anunțat update-ul printr-o postare pe blog.

Noua funcție se va numi Live Rooms, dar practic este Instagram Live cu mai multe persoane. Este posibil ca aceasta să nu fie atât de robustă precum funcția de la Google Duo, care permite până la 12 persoane într-un apel. Facebook speră ca utilizatorii să găsească noi modalități creative de a interacționa cu urmăritorii, ceea ce ar putea duce chiar la unele oportunități de generare de bani.

“Sperăm ca dublarea numărului în Live va deschide noi oportunități creative – talk show-uri, jam session sau poți găzdui întrebări și răspunsuri cu alți artiști sau pur și simplu să petreci timp mai mult și mai distractiv cu prietenii”, a fost mesajul companiei.

Facebook a precizat că utilizatorii au flexibilitatea de a adăuga una sau două persoane în Live Rooms, apoi pot adăuga și alte persoane, ca „oaspeți surpriză”, dacă doresc acest lucru. Compania a evidențiat și opțiunea pentru ecusoane, lansată anul trecut ca o modalitate prin care creatorii pot încuraja mai mult interacțiunea cu urmăritorii. Cei care cumpără ecusoane în timpul unui chat live vor ieși în evidență în comentarii și vor avea acces la mai multe funcții și avantaje.

Nu a fost indicată nicio data lansarea Instagram Live Rooms, dar compania spune că funcția se va lansa în curând la nivel global.


Andrei Bobeică
Salut! Sunt Andrei Bobeică, jurnalist cu peste 5 ani de experiență. Îmi place să dau Zoom pe tot ceea ce e nou în tehnologie, nu știu cum ar arăta viața fără un smartphone și sunt pasionat de sport.


>