← Zoom out

De ce este mai bine să îți cumperi online un telefon nou

Este mai avantajos să îți achiziționezi un smartphone online? Noi spunem că da și îți și explicăm de ce.

Echipa Zoom in Devices
16 Nov 2020  |  2 min
De ce este mai bine să îți cumperi online un telefon nouDe ce este mai bine să îți cumperi online un telefon nou
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Potrivit unui raport publicat la începutul acestui an de Asociația Română a Magazinelor Online, piața de e-commerce din România a depășit, în 2019, 4.3 miliarde de euro, cu o creștere de 22 de procente față de de 2018. Astfel, de la an la an, tot mai mulți români își îndreaptă atenția mai mult spre online atunci când aleg să facă o achiziție.

Atunci când îți cumperi un smartphone, meniul online îți poate oferi mai multe soluții în timp util ca să poți lua cea mai bună decizie pentru tine. Care ar fi principalele avantaje?

Găsești mai des oferte speciale

Fie că vorbim despre lichidări de stoc, perioade speciale din an sau campanii speciale pentru clienți, în online reducerile sunt mai frecvente, iar prețurile pentru terminalele mobile ajung să fie mai avantajoase. În plus, îți va fi mult mai ușor să identifici cele mai atractive oferte pentru tine, fără să fii nevoit să intri din magazin în magazin în căutarea unui device care se potrivește cu bugetul tău.

De altfel, la Vodafone ai garantat cel mai bun preț din online la telefoane mobile, ceea ce îți va oferi flexibilitatea de a alege smartphone-ul perfect în bugetul pe care ți l-ai alocat pentru o astfel de achiziție.

Ai mai multe opțiuni

Dacă într-un magazin ai avantajul că poți vedea fizic smartphone-ul pe care ți-l dorești, că poți înțelege exact cât de mare este, cât de greu este și dacă chiar e pe gustul tău, ceea ce nu poți avea este diversitatea ofertei. Când alegi să cumperi online un smartphone vei descoperi un număr mult mai mare de device-uri din care poți alege ce îți place, care multe dintre ele nu se regăsesc și la raft.

Îți va fi mai ușor să compari telefoanele între ele

Dacă pentru producătorii de telefoane cursa specificațiilor este foarte importantă, atunci și tu ar trebui să îi acorzi o atenție sporită. Numai așa poți să îți dai seama care sunt principalele avantaje ale unui smartphone în raport cu competiția. În magazinele online ai posibilitatea de a vedea în detaliu care sunt principalele caracteristici, iar în plus ai marele avantaj că înainte de a lua o decizie, poți să vezi și review-uri la telefoane, mai ales la cele care se află pe lista ta scurtă, de unde poți înțelege mai clar cum se traduc specificațiile în utilizarea de zi cu zi a unui terminal.

Ai acces la recenzii din partea altor clienți

Un alt mod prin care poți descoperi cât de bun este un smartphone pentru tine este să citești și ce au scris alți cumpărători despre el. Online, ai posibilitatea să găsești opiniile celorlalți clienți care și-au achiziționat modelul pe care și tu ți-l dorești. În acest fel, vei vedea atât avantajele telefonului, cât și minusurile care ar putea fi decisive în decizia ta finală.

Nu contează unde ești

Nu în ultimul rând, în clipa în care decizi să îți cumperi un smartphone online, ai marele avantaj că nu contează unde locuiești și nu trebuie să te deplasezi până la cel mai apropiat magazin ca să găsești un device pe placul tău. Comanzi online și primești totul acasă, în cutie, lucru care te poate ajuta să scutești foarte mult timp.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>