← Zoom out

Cum transferi istoricul de pe WhatsApp de pe iPhone pe orice telefon cu Android

Trecerea de la un iPhone la Android a fost deseori un moment greu. Nimeni nu vrea să-și piardă conversațiile de pe WhatsApp, clipuri și poze share-uite cu prietenii, și chiar mesajele vocale. Dar aceasta nu mai e un motiv de teamă atunci când schimbi telefonul și treci de la iOS la Android.

Echipa Zoom in Android Tips, iOS Tips
14 Dec 2021  |  1 min
Cum transferi istoricul de pe WhatsApp de pe iPhone pe orice telefon cu AndroidCum transferi istoricul de pe WhatsApp de pe iPhone pe orice telefon cu Android
Sursa foto: Pixabay
Let others know:

Join the conversation:
0

Acest lucru a fost posibil la început doar pentru telefoanele Samsung, iar acum istoricul WhatsApp poate fi transferat de pe iPhone și la dispozitivele Google Pixel.

Dar nu e singura veste bună. Google anunță că orice telefon lansat cu Android 12 va putea face acest lucru, deci în curând posibilitatea transferului istoricului WhatsApp nu va mai fi limitată pentru dispozitivele Samsung și Google Pixel.

Transferul funcționează într-un mod foarte simplu. Trebuie să conectezi iPhone-ul la telefonul cu Android prin cablul USB-C – Lightning, apoi ți se va solicita să scanezi un cod QR pe iPhone pentru a lansa WhatsApp și a muta conversațiile, conținutul media și alte lucruri.

Datele circulă în siguranță între telefoane. Google spune că a colaborat îndeaproape cu WhatsApp pentru a se asigura că acestea rămân protejate și că nimeni altcineva nu poate accesa informațiile și fișierele. Istoricul chat-ului va fi pur și simplu copiat de pe iPhone pe celălalt telefon.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>