← Zoom out

Cum te poți juca pe Netflix. Lista jocurilor disponibile

Vești bune pentru fanii Netflix. Mai nou, platforma aduce și jocuri, nu doar filme. „Iubim jocurile, indiferent dacă este vorba despre jocuri fizice (Lavă pe pământ!), jocuri psihologice (The Circle) sau de Jocul calamarului 😉, iar pasiunea noastră este să oferim divertisment de calitate abonaților noștri. De aceea, ne bucurăm să facem primul pas pentru lansarea jocurilor Netflix pe mobil în întreaga lume”, anunțau cei de la Netflix, în luna noiembrie. Drept urmare, utilizatorii Android pot descărca acum o selecție de jocuri pentru a le juca în aplicația Netflix. Iată mai multe detalii.

Echipa Zoom in Trending
21 Dec 2021  |  1 min
Cum te poți juca pe Netflix. Lista jocurilor disponibileCum te poți juca pe Netflix. Lista jocurilor disponibile
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Jocuri disponibile pe Netflix

Momentan, în Netflix, există zece jocuri disponibile, în care te poți distra:

 1. Stranger Things: 1984
 2. Knittens
 3. Stranger Things 3: The Game
 4. Bowling Ballers
 5. Card Blast
 6. Wonderputt Forever
 7. Shooting Hoops
 8. Asphalt Xtreme
 9. Dominoes Cafe
 10. Teeter Up

Cum te poți juca pe Netflix

Dacă ești curios să vezi ce pune la dispoziție noul serviciu Netflix, poți accesa jocurile rapid, ușor în cinci pași simpli:

 1. Descarci aplicația Netflix pe telefonul tău, dacă nu o ai deja
 2. Te loghezi în aplicație cu datele tale (e-mail și parolă)
 3. În meniul de jos, lângă Home, vei găsi secțiunea Games. În această categorie vei avea o listă cu toate jocurile Netflix și câte un clip de prezentare pentru fiecare joc
 4. Alege din listă jocul preferat, atingând pictograma jocului. Apoi, din fereastra nou afișată, apasă butonul „Get Game”. Download din Google Play
 5. După ce l-ai descărcat din magazinul de aplicații Google, jocul va apărea atât pe ecranul de pornire al telefonului Android, cât și în aplicația mobilă Netflix.

Citește și: Top 20 seriale pe Netflix


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>