← Zoom out

Cum te poți bucura din plin de timpul tău liber

Potrivit mai multor sondaje, munca de acasă va rămâne în practica multor companii chiar și după perioada pandemiei. Multe firme au ales deja să lucreze într-un sistem hibrid care îmbină activitatea de la distanță cu prezența la birou. Ideea de „work from home” (WFH) aduce atât avantaje, cât și dezavantaje. Dacă beneficiile merită păstrate, dezavantajele merită rezolvate. Așa cum știm, una dintre bilele negre ale sistemului WFH este incapacitatea de a mai delimita clar între orele de muncă și timpul nostru liber. Așa că, pornind de la articolul acesta, îți propunem câteva idei prin care poți să te bucuri mai mult de timpul tău liber, chiar și atunci când lucrezi de acasă.

Manea Andreea in Fără categorie
28 Mar 2022  |  4 min
Cum te poți bucura din plin de timpul tău liberCum te poți bucura din plin de timpul tău liber
Sursa Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

 Stabilește-ți un program clar de lucru

Dacă înainte, programul de muncă se încheia odată ce biroul se golea și colegii plecau acasă, acum tu ești singurul care îți poate aminti că este ora 18 și este cazul să te ridici de la calculator. Ca să nu dai skip alarmei și să lucrezi încă două ore peste program, recomandat este să îți planifici ceva după orele de job: o ieșire în oraș cu prietenii, o plimbare în parc, o sesiune de yoga sau sport, ceva ce te-ar putea scoate din „moodul” de work from home.

Transformă-ți pasiunea într-un blog

În medie, petrecem zilnic cel puțin două ore doar în social media. Ca să nu simțim că pierdem acest timp, ideal este să îl valorificăm. Gândește-te la un hobby pe care îl ai și pe care l-ai putea promova ușor și cu plăcere pe un blog sau site personal. Nu ai nici un hobby încă? Păi, poate fi un blog pentru colecționarii de ceasuri – ceasurile elvețiene sunt absolut fascinante – până la hobbyuri mai puțin costisitoare cum ar fi aeromodelismul, mașinuțele cu telecomandă – două hobbyuri minunate pe care le poți practica în aer liber – ori machetele auto, sau, de ce nu, gastronomia, călătoriile, trenulețele electrice, moda etc. Fă-ți o strategie de cum crezi că ai putea să monetizezi acel blog, pe viitor. Poate vrei să faci reclame pentru alte companii din același domeniu cu pasiunea ta, poate vei avea ocazia să faci interviuri, podcasturi cu oamenii pe care îi admiri în acel domeniu, să vinzi fotografii legate de pasiunea ta sau cine știe ce altă idee ai. În felul acesta te bucuri și de timpul tău liber, dar lucrezi și la viitorul visului tău. Pentru asta, ai nevoie de un laptop sau calculator + internet stabil, pe care te poți baza oricând, indiferent câte device-uri ai conectate la el.

În cazul în care vrei să îmbunătățești experiența wireless de la tine de acasă, urmărește pachetul Vodafone cu TV Complet, Net 500 și Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4, aflat la ofertă perioada aceasta. Costul pachetului este 15 euro/lună și include, pe lângă serviciile de televiziune și internet, un sistem Wi-Fi Mesh Deco M4. Dispozitivul oferit cadoul are scopul de aduce o experiență wireless optimizată, peste tot prin casă, având acoperire de până la 370 mp.

Practic, dacă ai o locuință spațioasă, cu etaj sau în formă de L, sistemul Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 creează o rețea Wi-Fi perfectă pentru tine și pentru toți membrii familiei tale, oricât de numeroși ar fi. Deco poate gestiona traficul chiar și în cele mai aglomerate rețele, oferind conexiuni fără întârziere, pentru aproximativ 100 de dispozitive. Poți conecta la el telefoanele, TV-ul, tabletele și toate gadget-urile smart din casa ta.

Rămâi conectat cu prietenii tăi

Oamenii dragi pot aduce calitate timpul nostru liber. Așa că, indiferent cât de ocupați am fi, merită să ne facem timp și pentru cei apropiați. Nu este nevoie să dedicăm toată ziua prietenilor, familiei sau să neglijăm celelalte aspecte ale vieții (carieră, sănătate, hobbyuri) doar pentru a sta cu cei dragi. Putem porni de la pași simpli. De exemplu, înainte sau după job, putem suna prietenii, părinții să îi întrebăm ce fac, cum se simt, care sunt provocările lor în perioada aceasta. Putem face un videocall pe Whatsapp și să discutăm cu cei dragi în timp ce gătim, pregătim ceva de mâncare. Putem organiza un picnic în weekend, îi putem implica în hobbyurile noastre, fie că vorba de sport, călătorii, jocuri video sau proiecte personale.

Organizează seri de film la tine acasă

Filmele și serialele sunt o altă modalitate de a te bucura de timpul tău liber alături de cei dragi.  Partea bună este că serviciile de TV actuale ne permit să organizăm  seri de film chiar acasă, în familie, fără să fie nevoie să mergem până la cinematografele din mall.  Dacă ești pasionat de filme, emisiuni și seriale bune și îți place să le urmărești direct din confortul casei, în compania celor dragi, Vodafone ți-a pregătit o ofertă unică prin care poți aduce serile de cinema chiar la tine acasă. Concret, este vorba de pachetul TV Complet, cu Net 500 și Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 prin care ai acces rapid la

  • Televiziune pentru întreaga familie și pentru toată gașca de prieteni: ai cea mai mare grilă de canale TV, ai conținut video pentru întreaga familie;
  • Diversitate în conținut:  201 canale TV, 14 canale de sport incluse pe care poți urmări toate meciurile preferate + 86 de canale online;
  • Tot conținutul TV preferat: filmele, serialele, documentarele, emisiunile sportive sau cele pentru copii.
  • Imagine și sunet la o calitate superioară oferite prin cardul digital inclus în pachet.

La toate acestea se adaugă și un sistem Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4, astfel că toți membrii familiei vor putea rămâne conectați la internet. Este cel mai simplu mod să asiguri internet Wi-Fi fără întreruperi pentru întreaga familie, pe toate dispozitivele, chiar și în cel mai îndepărtat colț al casei, device-ul având acoperire de până la 370 mp.

Cum poți beneficia de ofertă

Oferta este dedicată clienților noi Vodafone, adică cei care nu au deja abonamente la serviciile fixe Vodafone și care contractează un pachet de servicii care include televiziune și internet pe o durată contractuală de minimum 24 de luni.

Oferta este valabilă până pe 31 martie 2022.
>