← Zoom out

Cum sincronizezi televizorul cu telecomanda universală

Dacă ai pierdut telecomanda televizorului sau cea veche nu mai funcționează, o telecomandă universală este o soluție la îndemâna oricui.

Echipa Zoom in Tutoriale
16 Feb 2021  |  1 min
Let others know:

Join the conversation:
0

Cum sincronizezi televizorul cu o telecomandă universală

Primul pas este să găsești codul aferent brandului de TV pe care vrei să îl controlezi. Spre exemplu, pentru televizoarele Sony, poți avea codurile “010”, “011”, “028” sau “030”.

Întâi apasă și ține tasta Set, iar apoi apasă și ține tasta TV. Vei vedea că LED-ul telecomenzii se aprinde. Acum, poți elibera ambele butoane.

Introdu cele trei cifre ale codului televizorului. De exemplu, “010” pentru Sony.

  • Dacă ai introdus codul greșit, LED-ul va licări de două ori, iar telecomanda universală va reveni la modul anterior, cel de “Setare”.
  • Dacă ai introdus corect codul, LED-ul ar trebui să se stingă.

Poți încerca apoi tastele de pe telecomanda universală. Dacă unele funcționează, iar altele nu, cel mai probabil ai nevoie de un alt cod pentru televizorul tău. Atunci când ai introdus codul compatibil cu TV-ul tău, toate tastele vor funcționa perfect.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>