← Zoom out

Cum schimbi parola de Wi-Fi Connect Box

Schimbarea parolei de Wi-Fi Connect Box se poate face rapid, urmând pașii detaliați în clipul de mai jos.

Echipa Zoom in Tutoriale
16 Feb 2021  |  1 min
Let others know:

Join the conversation:
0

Pentru a schimba parola de Wi-Fi Connect Box, trebuie să fii conectat la rețeaua internă, La compal prin wi-fi sau cablu UTP.

Deschide un browser, introdu 192.168.0.1 și apoi va trebui să introduci parola de acces. O găsești pe eticheta din spatele modem-ului tău compal.

Intră în Setări avansate (Advanced settings), Fără fir (Wireless), Securitate (Security), Parolă Wi-fi (Wi-fi password), alege o parolă pe care să o ții minte, din minimum 10 caractere, dintre care o majusculă și o cifră.

Pentru a te conecta cu o nouă parolă, trebuie mai întâi să ștergi rețeaua Wi-fi memorată de adaptor.

Cum schimbi parola Wi-Fi UBEE

Pentru a schimba parola Wi-Fi UBEE, trebuie să deschizi întâi un browser și să introduci 192.168.0.1 în bara de adresă.

Selectează țara și limba meniului, apoi apasă „Continuă”. Pentru a te conecta, introdu la „Nume utilizator” cuvântul „admin” și la „Parolă” tot „admin”, apoi apasă butonul „Logare”.

Pentru a modifica parola de conectare la rețeaua de 2.4 GHZ, selectează „Securitate” din meniul Wireless > Expresie acces > Resetați expresia de access.

Pentru a modifica parola de conectare la rețeaua de 5 GHZ, selectează „Securitate” din meniul Wireless > Expresie acces > Resetați expresia de access.

Pentru a modifica numele rețelei Wi-Fi SSID, selectează Wireless, 2.4 GHZ sau 5GHZ, Radio, SSID.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>