← Zoom out

Cum să transferi o aplicație pe memoria microSD în Android

Echipa Zoom in Android Tips
11 Jan 2022  |  1 min
Cum să transferi o aplicație pe memoria microSD în AndroidCum să transferi o aplicație pe memoria microSD în Android
Sursa foto: Pixabay
Let others know:

Join the conversation:
0

Cum transferi o aplicație pe memoria microSD pe un dispozitiv Android

Accesează Setări, apoi dă scroll până la opțiunea Aplicații.

Alegi aplicația pe care vrei să o muți pe cardul SD, apoi din opțiuni selectezi mediul de stocare. Dacă aplicația acceptă funcția, vei vedea opțiunea Stocare utilizată. Pentru a muta aplicația dorită din memoria principală a telefonului pe cardul SD, selectezi Modificare. Apoi selectezi cardul microSD și atingi Mutare. Astfel fișierele vor fi transferate pe cardul SD

Totuși este de reținut că cele mai multe aplicații vor păstra în continuare fișierele pe stocarea principală și nu se vor muta în întregime pe cardul SD. Această metodă este universală și dacă o aplicație o acceptă, vei putea muta o mare parte din ea pe cardul SD.

Cum să combini cardul SD cu stocarea internă a telefonului

Există și o altă modalitate de a extinde spațiul de stocare al telefonului, fără să fie nevoie să muți manual toate aplicațiile pe cardul SD. Sunt două moduri de a face acest lucru. Dacă ai un card SD gol la îndemână, introdu-l în slotul pentru cardul SD. Dacă telefonul acceptă această opțiune, va apărea o notificare care te întrebă cum dorești să utilizezi cardul SD. Alegi opțiunea care spune „adoptați stocare externă”. Însă, nu toate telefoanele acceptă această opțiune de stocare combinată.

Există o altă modalitate de a încerca acest lucru, și se face prin setări:

Introduci cardul microSD în telefon, intri la Setări și apoi Stocare. Cardul SD pe care tocmai l-ai introdus ar trebui să fie chiar acolo și apeși pe el.

Selectezi butonul de Meniu și alegi Setări de stocare. Ar trebui să existe o opțiune care să spună Format ca intern. Apeși Ștergeți și formatați. OK și apoi transferi datele sau poți alege să faci acest lucru mai târziu.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>