← Zoom out

Cum să-ți schimbi numărul de telefon simplu și rapid

Telefonul mobil este principalul mijloc de comunicare pentru majoritatea dintre noi. Din moment ce vorbim despre un device portabil, asta înseamnă că oricine te poate apela oricând. Însă atunci când primești prea multe apeluri nedorite sau numărul nu mai este relevant pentru activitatea ta, poți lua în considerare să-ți schimbi numărul de telefon.

Sebastian Ujică in Cartela Vodafone, Trending
26 Oct 2020  |  2 min
Let others know:

Join the conversation:
0

Numărul de telefon pe care îl folosești a devenit de mult timp mai mult decât cel la care ești apelat de persoanele apropiate. Este legat de diferite conturi, de la cele bancare, la cele de pe rețelele de socializare. Multe platforme folosesc autentificarea în doi pași, cel de-al doilea fiind de cele mai multe ori un cod primit prin SMS.

De aceea, înainte de a-ți schimba numărul de telefon, este important să te asiguri că știi care sunt toate aplicațiile în care îți folosești numărul pentru autentificare și că îți poți actualiza contul cu noul număr de telefon.

Vrei să-ți schimbi numărul de telefon? Ce variante ai

Schimbarea numărului de telefon la abonament se poate face printr-un apel la *222 sau printr-o completare a formularului de contact de pe site-ul Vodafone. O altă variantă mai complexă pentru schimbarea numărului de telefon se face prin rezilierea contractului și încheierea unuia nou. În cazul acestei variante, trebuie să te asiguri că nu te afli încă în perioada contractuală.

Schimbarea numărului la cartelă, direct din aplicația My Vodafone

Varianta care oferă cea mai mare flexibilitate este solicitarea schimbării numărului de telefon prin intermediul aplicației My Vodafone, disponibilă pe iOS și Android.

În cazul utilizatorilor de cartelă prepay, există opțiunea prin care îți poți schimba imediat numărul de telefon și ai 3 opțiuni.

  • Opțiunea Bronze: Schimbarea cu un număr aleatoriu poate fi făcută imediat și gratuit, clientul având de ales dintre 3 numerele aleatorii.
  • Opțiunea Silver: Schimbarea numărului cu unul ușor de reținut
  • Opțiunea Gold: Schimbarea numărului cu unul VIP

De asemenea, poți beneficia și de o ofertă la schimbarea numărului de telefon pentru cartela Vodafone. Cu 5 euro ai toate beneficiile cartelei de 8 euro în primele 5 săptămâni de la activare. În aplicația My Vodafone poți găsi toate detaliile.

Când ai nevoie să îți schimbi numărul de telefon

Schimbarea numărului de telefon poate fi o soluție extremă pentru clienții care doresc să nu mai fie apelate de anumite persoane, fie ele cunoscute sau necunoscute. De asemenea, poate să fie o variantă în cazul portării dintr-o altă rețea în Vodafone. Sau, în cazul unui abonament vechi, pentru trecerea la unul nou, care oferă mai multe opțiuni la un cost similar.


Sebastian Ujică
Experiența de 10 ani din lumea jurnalismului sportiv și pasiunea pentru lumea tech m-au împins spre Zoom by Vodafone. Scriu despre orice gadget sau smartphone care îmi iese în cale și abia aștept să văd cum se schimbă lumea cu ajutorul tehnologiei.


>