← Zoom out

Cum să obții cele mai bune prețuri când faci cumpărături cu smartphone-ul

Smartphone-ul este o variantă mai comodă și rapidă pentru a face cumpărături și te poate ajuta să obții cele mai bune prețuri, dacă știi să-l folosești la adevăratul său potențial.

Echipa Zoom in Lansări, Trending
2 Mar 2021  |  2 min
Cum să obții cele mai bune prețuri când faci cumpărături cu smartphone-ulCum să obții cele mai bune prețuri când faci cumpărături cu smartphone-ul
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Atunci când faci cumpărături direct de pe telefon, te poți bucura de mai multe oferte și beneficii decât în mod normal. Iată cum:

Activează notificările aplicațiilor de ecommerce

De multe ori, suntem tentați să dezactivăm notificările aplicațiilor de pe telefon. Însă, atunci când cauți un produs anume sau speri să prinzi o reducere atractivă, este recomandat să activezi notificările aplicațiilor care comercializează produsele pe care ți le dorești. Astfel, vei fi printre primii care află când apare o reducere la produsul din wishlist.

Uită-te după vouchere și oferte de loialitate

Un alt avantaj al cumpărăturilor făcute pe smartphone îl reprezintă campaniile de loialitate pentru utilizatori. Spre exemplu, Vodafone aduce în aplicația My Vodafone un nou marketplace, în care abonații sau utilizatorii de cartelă pot beneficia de nenumărate discount-uri și vouchere la produse electronice, home & deco, la articole vestimentare și sportive, cursuri, cărți, jucării și multe altele.

Lunar, vei descoperi în Vodafone Club noile discount-uri de care poți beneficia, iar tot ce trebuie să faci este să intri în aplicația My Vodafone, să alegi voucher-ul potrivit pentru nevoile tale și să îți continui cu el cumpărăturile, economisind.

Ai reduceri la produse din categorii precum Educație, Modă, Culinar, Pentru copii, Electronice, Sport, Pentru casă, Flori, Îngrijire, Tehnologie sau Sănătate, astfel încât îți poți face cumpărăturile beneficiind de oricare dintre discount-uri.

În plus, în luna martie, ai discount-uri de până la 25% la H&M, Yves Rocher și Floria. Astfel, indiferent că vrei să faci un cadou cuiva drag, să-ți reînnoiești garderoba sau să-i trimiți un buchet de flori mamei, de Ziua Femeii, vei beneficia de oferta lunii martie.

Vodafone Club oferta lunii martie
Oferta lunii martie în Vodafone Club

Profită de ofertele de tip „cashback”

Dacă ești client Vodafone și ai un card Revolut, primești 30% cashback la orice plată pentru reîncărcare, factură, telefoane sau accesorii de la Vodafone, în limita a 30 de lei/tranzacție. Fie că alegi să plătești online, pe www.vodafone.ro, în aplicația My Vodafone, My Vodafone Fix & TV, pe factură.vodafone.ro sau în magazinele proprii Vodafone, vei primi înapoi o parte din sumă.

Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicația My Vodafone, secțiunea Vodafone Club, să revendici oferta Revolut, înainte de a face o plată către Vodafone. Vei primi apoi, în termen de 7 zile, 30% din sumă înapoi, în limita a 30 de lei/tranzacție, direct pe cardul tău Revolut.

Abonează-te la newslettere cu oferte

Magazinele au frecvent perioade cu oferte și reduceri, iar dacă vrei să fii mereu la curent cu ele, te poți abona la newsletter-ele comercianților de la care obișnuiești să faci cumpărăturile. De altfel, aceasta poate fi o soluție bună și pentru momentele în care ești în căutarea unor cadouri și ești în pană de idei.

Salvează produsele preferate ca să știi când apar reduceri

O altă soluție care te-ar putea ajuta să identifici mai rapid ofertele importante la produsele pe care vrei să le cumperi în perioada următoare este să le pui într-o listă de articole preferate, acolo unde există această posibilitate. În acest fel, în clipa în care unul dintre produse va fi disponibil la un preț mai bun, vei fi notificat și vei putea decide dacă este sau nu momentul potrivit pentru un upgrade.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>