← Zoom out

Cum să îți instalezi iOS 15 în 3 pași simpli

Noul sistem de operare de la Apple, iOS 15, este acum disponibil și poți beneficia de îmbunătățirile aduse de acest update pentru dispozitivele tale iPhone sau iPad.

Echipa Zoom in iOS Tips
4 Nov 2021  |  1 min
Cum să îți instalezi iOS 15 în 3 pași simpliCum să îți instalezi iOS 15 în 3 pași simpli
Foto: Pixabay
Let others know:

Join the conversation:
0

iOS 15 a îmbunătățit multe funcții pe care le folosești zilnic, a reproiectat Weather app, vine cu un nou mod de a gestiona notificările și multe altele.

Pentru a putea să te bucuri de toate noutățile aduse de noul sistem de operare de la Apple trebuie să te asiguri cu dispozitivul tău este compatibil cu iOS 15. Orice iPhone, de la iPhone 12 la iPhone 6S, cât și iPhone SE și iPod Touch, va putea beneficia de iOS 15, .

Întâi de toate, ar fi bine să-ți faci un backup în iCloud pentru a avea o copie a celor mai importante lucruri din telefonul tău.

Citește și: Cum faci backup telefonului tău

Mai jos, vei găsi pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a descărca și a instala iOS15.

PASUL 1 – Intră în setări

Accesează Setări (Configurări), după care General și Actualizare software.

PASUL 2 – Verifică dacă iOS 15 este disponibil pentru dispozitivul tău

Dacă iOS 15 este disponibil pentru dispozitivul tău, vei găsi opțiunea în Actualizare software. Însă asigură-te înainte că ai suficient spațiu disponibil pentru descărcare.

PASUL 3 – Instalează

Atinge Descarcă și Instalează acum, după care va trebui să introduci codul de blocare al telefonului și să bifezi căsuța pentru a accepta termenii și condițiile Apple. După ce instalarea va fi gata, telefonul tău se va restarta și te vei putea bucura de noutățile aduse de iOS 15.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>