← Zoom out

Cum să găsești harta precipitațiilor cu aplicația Weather din iOS 15

În luna iunie 2021, Apple a introdus cea mai recentă versiune a sistemului său de operare, iOS 15. Odată cu acest update, Apple aduce noi funcții pentru apelurile FaceTime, notificări, funcții de confidențialitate, plus multe alte aplicații printre care și  Weather.

Echipa Zoom in iOS Tips
2 Jan 2022  |  1 min
Cum să găsești harta precipitațiilor cu aplicația Weather din iOS 15Cum să găsești harta precipitațiilor cu aplicația Weather din iOS 15
Sursa: freepik.com
Let others know:

Join the conversation:
0

Aplicația meteo pentru iPhone s-a îmbunătățit treptat în ultimii ani. Drept urmare, Weather din iOS 15 se mândrește acum cu tot felul de informații meteo utile mai ales atunci când pleci spre birou și vrei să știi dacă trebuie sau nu să îți iei umbrela sau când vrei să știi ce condiții meteo te așteaptă într-o plimbare mai lungă cu bicicleta. În astfel de momente o hartă a precipitațiilor te-ar putea scuti de probleme.

Pentru a accesa această hartă urmărește cei patru pași: 

  • În primul rând, trebuie să deschizi aplicația Meteo/Weather (pentru cei care nu au folosit-o niciodată, aplicația Meteo pentru iOS are o pictogramă cu nori albi și soare galben pe fundal albastru);
  • Apoi atinge și accesează pictograma din colțul stânga-jos;
  • Odată ce ai accesat pictograma, ți se vor afișa trei opțiuni: temperatură, precipitații și calitatea aerului;
Sursa: Apple
  • Selectează a doua opțiune „Precipitații” și vei putea vedea o hartă meteo care arată exact zonele unde va ploua în ziua respectivă.

De asemenea, aplicația îți poate trimite notificări meteo atunci când plouă, ninge. Pentru a primi notificările meteo, tot ce ai de făcut este să intri la Configurări > Intimitate > Servicii de localizare > Vremea.  Activează opțiunea Localizar,  pentru a primi notificări specifice locul în care te afli.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>