← Zoom out

Cum să folosești Instagram pe modul întunecat pentru iOS și Android

Dark Mode sau modul întunecat este accesibil pe Instagram din 2019. Acestă opțiune îți permite să treci de la interfața albă, obișnuită, a smartphone-ului, la o paletă mult mai întunecată. Scopul modului întunecat este de a economisi bateria telefonului și de a oferi mai mult confort vizual utilizatorilor.

Cum să folosești Instagram pe modul întunecat pentru iOS și AndroidCum să folosești Instagram pe modul întunecat pentru iOS și Android
Optimizează consumul bateriei telefonului tău cu Dark Mode pe Instagram | Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Cum economisești bateria cu Dark Mode

Potrivit mai multor surse, pixelii albi ai ecranului consumă mult mai multă energie decât pixelii negri, așa că dacă folosești aplicația Instagram mult timp, activează Dark Mode pentru a salva bateria. Beneficiile sunt vizibile mai ales dacă ai un smartphone cu ecran AMOLED sau super AMOLED.

Citește și: Cum să reduci timpul de încărcare pentru iPhone-ul tău

Cum activezi modul întunecat pe Instagram dacă ai iPhone

Dacă ai un iPhone 12, iPhone 13 sau unul care rulează iOS 15, poți să activezi modul întunecat pe Instagram prin următorii pași:

  1. Deschide setările telefonului
  2. Selectează „Afișaj și luminozitate”
  3. Alege „Întunecat” pentru a schimba tema
  4. Deschide aplicația Instagram

Cum activezi modul întunecat pe Instagram dacă ai Android

Pentru a activa modul întunecat în Instagram, pe un telefonul Android, mai întâi asigură-te că ai update-urile la zi și că telefonul rulează un sistem de operare de la Android 10 în sus, apoi aplică pașii următori:

  1. Deschide setările telefonului
  2. Alege „Afișare”
  3. Activează comutatorul „Temă întunecată”.
  4. Deschide aplicația Instagram

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>