← Zoom out

Cum să alegi cel mai bun abonament de internet fix în 2022

Într-o lume în care totul s-a mutat online este destul de greu (dar nu imposibil) să trăiești fără internet. Comunicarea, dialogurile, ca sa nu mai vorbim de informații sau plăți ale facturilor sunt acum și online. Așa că, să ai net bun acasă nu este un moft, ci o necesitate. De aceea, prezentăm în acest articol trei pași prin care te asiguri că alegi cel mai bun abonament de internet fix în 2022.

Echipa Zoom in Fără categorie
9 Jun 2022  |  3 min
Cum să alegi cel mai bun abonament de internet fix în 2022Cum să alegi cel mai bun abonament de internet fix în 2022
Sursa foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

PASUL 1. Începe cu câteva întrebări

Înainte de a alege una dintre ofertele disponibile pe piață, stabilește-ți răspunsurile la câteva întrebări. Cea mai bună ofertă este cea care răspunde cel mai bine nevoilor tale. Așa că, gândește-te cam câte ore petreci în mediul online, pe zi? Pentru ce intenționezi să utilizezi internetul? Vrei să vezi filme, să joci jocuri online sau ai nevoie de net doar pentru a trimite e-mailuri, mesaje și postări în social media? Vrei internet doar pentru un device sau ai nevoie să conectezi mai multe dispozitive la el? Și desigur, nu în ultimul rând, cât ești dispus să plătești pe un abonament lunar?

PASUL 2. Studiază ofertele

În funcție de răspunsurile date întrebărilor de mai sus și implicit, în funcție de nevoile tale, vei putea accesa și găsi mai multe oferte. Studiază-le pe cele mai atractive și vezi ce ți se potrivește cel mai mult. Vezi care este viteză maximă de upload, care este viteza de transfer a datelor disponibilă în mod normal pentru download, viteză minimă de transfer a datelor pentru download, respectiv upload.

PASUL 3. Alege pachetul care ți se potrivește cel mai bine

Dacă ești un utilizator mai puțin activ, adică folosești netul în special pentru filme în Netflix, HBO Max, e-mailuri, mesaje, WhatsApp, social media, plăți online sau alte taskuri mai simple, atunci 500 Mbps download îți pot fi de ajuns, astfel că te poți orienta către o ofertă în genul abonamentului Net 500 de la Vodafone care îți pune la dispoziție:

  • viteza de download maximă de 500 Mbps download/ 25Mbps upload;
  • 300 Mbps viteza de transfer a datelor disponibilă în mod normal pentru download respectiv 15 Mbps upload;
  • 20 Mbps viteza minimă de transfer pentru download, respectiv 5 Mbps upload;
  • Super Wi-Fi Box inclus – routerul Vodafone inclus care comunică eficient cu toate device-urile din locuință și asigură viteză și stabilitate.

Dacă ești utilizator activ sau ai o locuință spațioasă care necesită o acoperire Wi-Fi mai mare, te poți orienta către oferta Vodafone cu sistem Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 inclus. Sistemul TP-Link îți oferă o conexiune wireless stabilă în toată casa, într-un mod elegant și ușor de instalat.

Ce aduce nou pachetul TV Complet,  Net 500 și Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4

Pachetul Vodafone cu Mesh Wi-Fi cadou include, pe lângă ofertele serviciilor fixe (net și televiziune), și un sistem Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 cu trei unități care oferă semnal Wi-Fi puternic peste tot în casă, astfel încât să te poți bucura de jocuri neîntrerupte, de streaming video continuu, de conferințe lungi în Zoom, oriunde și oricând.

Sistemul Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 este cel mai simplu mod de a-ți asigura un semnal Wi-Fi puternic, mai ales dacă ai o locuință mare, cu etaj sau în formă de L. Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 creează o rețea Wi-Fi perfectă pentru tine și pentru toți membrii familiei tale, oricât de numeroși ar fi. Oferă net fără întârziere pentru aproximativ 100 de dispozitive, astfel că la el poți conecta telefoanele, TV-ul, tabletele și toate gadget-urile inteligente din casa ta.

Tot ce ai de făcut este ca, după ce instalezi sistemul, să pui cele trei unități Deco în extremitățile opuse ale casei, fie pe același etaj, fie pe etaje diferite, și astfel vei avea semnal Wi-Fi puternic pe distanțe mari.

Practic, prin pachetul TV Complet,  Net 500 și Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 ai net, oriunde în casă, pentru întreaga familie plus acces la:

  • 203 canale de televiziune;
  • 14 canale de sport incluse pe care poți urmări toate competițiile preferate;
  • 86 de canale online, prin aplicația Vodafone TV;
  • Imagine și sunet la o calitate superioară oferite prin cardul digital inclus în pachet.

Totul la doar 15€/lună. Grăbește-te oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

 


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>