← Zoom out

Cum poți să economisești cu aplicația My Vodafone

Smartphone-ul nu mai este de ceva vreme doar un simplu device pentru social media, fotografii și comunicare. Dar știai asta deja. Însă, iată ceva ce nu știai sau nu ai realizat până acum.

Echipa Zoom in Lansări
26 Jan 2021  |  2 min
Let others know:

Join the conversation:
0
oferta lunii My Vodafone discount

Pentru cei mai organizați dintre noi care încearcă să își țină sub control cheltuielile lunare, smartphone-ul poate fi un administrator excelent. Un studiu publicat de BankRate în anul 2018 arată că 63% dintre utilizatorii de smartphone din Statele Unite ale Americii și-au instalat în telefoane aplicații care îi ajută să își gestioneze banii, cheltuielile și chiar să obțină beneficii utilizând telefonul mai mult în tranzacțiile sau cumpărăturile pe care le fac.

De la aplicații de banking, la simpla gestionare a bugetului sau prin programe de loialitate, un utilizator are acum un acces extins asupra modului în care își poate ține banii sub control și cum îi poate direcționa astfel încât să fie mai avantajos pentru el. Iar, în universul smartphone-urilor și al aplicațiilor, loialitatea este răsplătită cu avantaje pentru toți utilizatorii.

Beneficii la cumpărături, acum prin aplicația My Vodafone

Prin noile beneficii din programul de loialitate oferit de Vodafone, te poți bucura de reduceri avantajoase, fie că ești persoană fizică sau juridică, abonat sau utilizator de Cartelă Vodafone.

Poți beneficia de oferte indiferent dacă preferi să faci cumpărăturile online sau în magazin, pentru categorii precum: culinar, pentru casă, îngrijire, electronice, tehnologie, sport, sănătate, modă și nu numai.

Pentru că ești utilizator Vodafone, noul marketplace din aplicația My Vodafone îți permite să te bucuri de oferte speciale la produsele comercializate de partenerii noștri.

În aplicația My Vodafone, secțiunea Program de Loialitate, ai acces la toate reducerile disponibile la multe dintre cele mai cunoscute și apreciate brand-uri din România. Aici vei fi mereu la curent cu cele mai bune discount-uri de care poți beneficia în fiecare lună, îți vei putea rezerva ușor voucher-ele de discount pe care intenționezi să le folosești la cumpărături și vei putea achiziționa produsele dorite la prețuri mult mai avantajoase – atât în online, cât și offline.

Vei putea alege din aplicație voucher-ul pe care vrei să îl folosești, vei primi pe loc un cod de discount, iar cu ajutorul acestuia vei beneficia de un preț mai mic la comercianți.

Ce parteneri vei găsi în noul marketplace din aplicația My Vodafone

Periodic, aplicația My Vodafone va oferi reduceri noi și oportunitatea de a le folosi pentru achiziționarea produselor sau serviciilor de care ai nevoie. Vei avea acces la categorii precum sănătate, cărți și educație, sport, casă și decorațiuni, electronice, îmbrăcăminte, cosmetice sau produse alimentare.

În marketplace, vei putea accesa ofertele speciale ale partenerilor Vodafone: 7Card, AV Store, Bestkids, Bitdefender, Cărturești, Deichmann, Domino’s Pizza, Editura Art, Glovo, Intersport, Jerry’s Pizza, Lego, Logiscool, Regina Maria, Salomon, Under Armour sau Vivre.

Descoperă noul marketplace din aplicația My Vodafone și învață să economisești de fiecare dată când faci cumpărături.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>