← Zoom out

Cum poți evita reclamele de pe telefonul mobil

Există două tipuri de reclame care pot apărea pe telefon. Reclamele din browserul de internet și reclamele tip notificări care vin din aplicațiile instalate pe smartphone. Pentru a scăpa de ambele tipuri de notificări, iată câțiva pași pe care îi poți face.

Echipa Zoom in Fără categorie
18 Nov 2021  |  1 min
Cum poți evita reclamele de pe telefonul mobilCum poți evita reclamele de pe telefonul mobil
Sursa: Freepik
Let others know:

Join the conversation:
0

PASUL 1. Blochează reclamele tip pop-up și ads din Google Chrome

Reclamele din browserul de internet apar atunci când, după ce ai vizitat anumite site-uri, ai acceptat să primești reclame sau notificări de la acele pagini. Dacă folosești Google Chrome, cel mai simplu este să ștergi, mai întâi, tot istoricul de căutări (Setări > Istoric > Șterge istoric), apoi tot din Setări intră la Avansate > Setări pentru site-uri > Ferestre pop-up și redirecționări. Atinge butonul de comutare pentru a dezactiva opțiunea „Ferestre pop-up și redirecționări”. La fel poți face și pentru reclamele tip ads prezente pe paginile de net. Din setări intră la Avansate > Setări pentru site-uri > Ads > Atinge butonul de comutare pentru a dezactiva opțiunea „Ads”.

PASUL 2. Blochează notificările primite din browserul de căutări 

O altă modalitate de a opri reclamele sau notificările primite din browserul de căutări este să intri în setările telefonului > Aplicații sau Notificări, apoi din dreptul aplicației Google Chrome sau Firefox (depinde ce motor de căutare folosești), dezactivează toate notificările care vin din browser. 

PASUL 3. Identifică și șterge aplicațiile problemă 

Principalii vinovați din spatele reclamelor pop-up pe ecran sunt, în general, aplicațiile pe care le instalăm și care, la prima vedere, par sigure. Dacă reclamele au apărut recent, gândește-te ce ai instalat în ultimul timp și apoi dezinstalează acea aplicație sau să intri în setările telefonului, Notificări și de acolo să blochezi toate notificările pe care le primești de la aplicațiile pe care le suspectezi a fi problema.

Citește și: Cum poți scăpa mai ușor de aplicațiile nedorite din telefonul tău Android


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>