← Zoom out

Cum poți economisi folosind cardul Revolut

Revolut a depășit în România în 2020 pragul de 1 milion de utilizatori și a ajuns, în 2021, la 1.3 milioane de utilizatori. Sunt aproape 3 ani de când Revolut operează și pe piața din România și se bucură de un succes impresionant. La finalul anului trecut, Revolut a introdus conturile IBAN și pentru clienții din România, ceea ce înseamnă că de acum utilizatorii pot inclusiv solicita plata salariului în contul Revolut.

Andrei Bobeică in Trending
23 Mar 2021  |  3 min
Cum poți economisi folosind cardul RevolutCum poți economisi folosind cardul Revolut
Foto: Revolut
Let others know:

Join the conversation:
0

Revolut a fost lansat în 2015, în Marea Britanie, și a pornit ca o alternativă bancară digitală. Nu ai nevoie neapărat de un card fizic pentru a utiliza Revolut, însă cei care doresc această opțiune au la dispoziție patru variante: cardul Standard, care este gratuit, card Plus, lansat în decembrie, la un preț de 14,99 de lei/lună sau 150 de lei/an, card Premium și Metal, care oferă beneficii suplimentare, dar pentru care se percepe o taxă lunară de 30 de lei pentru Premium, respectiv 55 de lei pentru Metal.

Printre serviciile la care vei avea acces sunt transferurile bancare în țară sau în străinătate, în 29 de valute. Cardul Revolut poate fi folosit în peste 120 de țări pentru plăți sau retrageri din orice ATM. Tot cu acest card poți avea și asigurare medicală atunci când ești plecat din țară.

Cum poți economisi cu Revolut

 • La efectuarea plăților nu ai niciun comision în plus. Poți face plăți, atât fizic, cât și online cu peste 150 de monede, fără vreo taxă sau comision suplimentare.
 • Alt avantaj de care te vei bucura este că pentru orice plată (achiziție, reînnoire abonament, reîncărcare, plată factură) pe care o faci către Vodafone cu un card Revolut în aplicația My Vodafone, în contul tău My Vodafone, pe factura.vodafone.ro sau în magazinele proprii ale Vodafone, primești 30% cashback, în limita a 30 de lei/lună calendaristică pentru un cont Revolut. Banii îți sunt returnați direct în contul tău Revolut, în termen de 7 zile calendaristice.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de oferta cashback la Revolut?

Este foarte simplu. Intri în aplicația My Vodafone, secțiunea Vodafone Club și cauți oferta Revolut. Vei ajunge, printr-un link, în aplicația Revolut, de unde poți activa oferta.

Apoi, pentru toate plățile pe care le faci către Vodafone, primești 30% din sumă înapoi pe cardul tău Revolut. Dacă nu ai aplicația My Vodafone, poți activa oferta direct din aplicația Revolut, secțiunea „Rewards”. Este foarte important să activezi oferta înainte de realizarea plății tale către Vodafone. Activarea se face o singură dată, iar pentru următoarele plăți din perioada campaniei, beneficiul se acorda automat

 • Prin aplicația Revolut beneficiezi și de cel mai bun curs valutar și este extrem de simplu să schimbi banii. Ai posibilitatea să schimbi și să păstrezi în cont 29 de monede, totul rezolvându-se în câteva secunde. Și totodată, atunci când mergi în străinătate, nu vei mai fi nevoit să cumperi monede străine sau să schimbi banii la case de schimb valutar, care pot percepe comisioane. Cu cardul Revolut vei putea efectua plăți la POS-uri și vei putea retrage gratuit bani de la ATM-uri. Conturile Revolut Standard beneficiază de schimburi valutare fără niciun comision în limita a 5000 lei lunar. Peste această sumă vei fi taxat cu 0,5%.
 • Alt avantaj al contului Revolut sunt transferurile bancare gratuite și rapide. Banii sunt expediați rapid, iar dacă beneficiarul nu are cont Revolut, poți efectua oricum transferul, către orice bancă din România. Operațiunea va dura cu câteva zeci de minute mai mult, dar va fi de asemenea efectuată fără vreun comision. În cazul transferurilor internaționale, pentru cardurile Standard și Plus se aplică unele comisioane, care îți sunt însă afișate în aplicație înainte de a face plata. De altfel, poți vedea aici toate comisioanele care sunt percepute pentru fiecare tip de card în parte.

Ce alte servicii și funcții mai găsești în aplicația Revolut

oferta Revolut cashback la Vodafone
Foto: Revolut
 • Poți vedea oricând pe ce anume ai cheltuit banii, când și cât.
  Atunci când ai o problema, o poți rezolva rapid prin intermediul chat-ului de suport clienți din aplicație.
 • Poți trimite și primi rapid bani către contactele din agenda ta care au cont Revolut.
 • Ai posibilitatea de a crea un link, trimis automat către cineva care are o datorie la tine.
 • Funcția Vaults este un cont de economi unde poți strânge restul de la cumpărăturile efectuate.
  Funcția Rewards prin care vei avea reduceri datorită parteneriatelor pe care Revolut le are cu diferite companii.
 • Funcția Revolut Junior o poți utiliza pentru un cont special pentru copilul tău.

Andrei Bobeică
Salut! Sunt Andrei Bobeică, jurnalist cu peste 5 ani de experiență. Îmi place să dau Zoom pe tot ceea ce e nou în tehnologie, nu știu cum ar arăta viața fără un smartphone și sunt pasionat de sport.


>