← Zoom out

Cum poți câștiga un Smart TV cu aplicația My Vodafone

Pentru a-ți oferi o experiență vizuală la cote înalte, atunci când te uiți la emisiunile, serialele și filmele tale preferate, Vodafone pregătește un concurs smart 🤩🎁. Cu ocazia lansării promoției LG și a îmbunătățirilor aduse aplicației My Vodafone, clienții Vodafone pot câștiga unul dintre cele zece Smart TV LG 4K puse în joc. Concursul se desfășoară în perioada 18 ianuarie – 13 februarie. Detaliile despre înscriere sunt prezentate în rândurile următoare.

Echipa Zoom in My Vodafone
19 Jan 2022  |  3 min
Let others know:

Join the conversation:
0
concurs My Vodafone TV

Cum poți câștiga un Smart TV cu aplicația My Vodafone

Regula concursului este simplă. Toți clienții care plătesc factura sau reîncarcă o Cartelă direct din aplicația My Vodafone, intră automat în tragerea la sorți pentru cele 10 x Smart TV LG 4K. Astfel, tot ce trebuie să faci este să aplici următorii trei pași.

Pasul 1. Descarcă şi instalează aplicaţia My Vodafone

În cazul în care nu ai deja instalată pe telefon aplicația My Vodafone, intră în Google Play (dacă ai Android), App Store (dacă ai iPhone) sau AppGallery (dacă ai Huawei), caută „My Vodafone România”, apasă butonul „Instalați”.

1080x1080_ 1_Fast actions

Dacă nu ai deja un cont în app, creează-ți unul, introducând o adresă de e-mail validă. După introducerea adresei, vei primi un cod unic, pe care va fi nevoie să îl pui în pagina de creare cont. Apoi îți va apărea un formular, în care vei completa datele tale personale. Contul tău este gata imediat ce termini de completat formularul și bifezi termenii și condițiile.

Pasul 2. Plătește factura sau reîncarcă o Cartelă din aplicația My Vodafone

Pentru a te înscrie în concurs, nu uita ca, până pe 13 februarie 2022, la următoarea ta factură sau reîncărcare de Cartelă, să faci plata din aplicația My Vodafone. Loghează-te în aplicație, introducând numele tău de utilizator și parola. Din meniul aplicației, alege opțiunea dorită: Plătește factura sau Reîncarcă o cartelă, iar după plată, ești înscris automat în concurs.

Pasul 3.  Urmărește pagina de Facebook Vodafone pentru a vedea dacă ai câștigat

Câștigătorii concursului My Vodafone vor fi anunțați după data de 13 februarie, când se încheie concursul. Așa că fii cu ochii pe pagina de Facebook Vodafone pentru a afla dacă te afli printre norocoși.

Îți urăm mult succes!  🥳

Detalii despre premiu – ce știe să facă un Smart TV LG 4K

Concurs_Vodafone_smart_TV_4k

Premiile puse în joc sunt zece televizoare LG 49UN711C, 4K, Ultra HD, de 49 inch, special create pentru divertisment. LG 49UN711C duce tot ce vrei să urmărești la un alt nivel. Te bucuri de imagini mai clare, în culori vibrante, cu detalii fine, indiferent că te uiți la un film, urmărești un meci de fotbal sau te joci.

Plătește factura sau reîncarcă-ți Cartela prin aplicația My Vodafone și ești mai aproape de imagini mai pline de realism și cu o rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD. Adu imaginile 4K la tine acasă prin concursul My Vodafone!

Pe lângă concurs, aplicația My Vodafone îți aduce beneficii de zi cu zi

Dincolo de acest concurs, aplicația My Vodafone  te ajută să rezolvi comod și în siguranță multe aspecte legate de serviciile Vodafone:

  • Gestionezi contul tău rapid și ușor de oriunde și oricând;
  • Nu mai este nevoie să mergi la un sediu Vodafone sau să stai la cozi pentru a plăti factura de mobil. O poți face 100% în siguranță direct din aplicație;
  • Vezi în timp real consumul de internet și minute, astfel că nu trebuie să îți faci griji că ai depășit beneficiile din pachetul tău de servicii;
  • Activezi sau dezactivezi serviciul de roaming oricând ai nevoie;
  • Intri în programul de loialitate Vodafone Club și ai reduceri la multe produse și servicii puse la dispoziție de parteneri precum: 7Card, AVstore, BestKids, Bitdefender, Cărturești, Deichmann, Domino’s Pizza, Arthur, Jerry’s Pizza, Lego, Logiscool, Regina Maria, Salomon, Vivre și mulți alții.
Aplicatia My Vodafone - cum o folosesti

Echipa Vodafone lucrează constant la îmbunătățirea aplicației My Vodafone, ca tu să ai mereu noi beneficii care îți simplifică experiența de utilizare. De exemplu, la Cartelă poți rămâne conectat chiar și când nu reîncarci. Primești în avans credit pentru reînnoirea ofertei tale și ai la dispoziție 7 zile să reîncarci, ca să păstrezi oferta activă. Trebuie doar să activezi serviciul Ofertă în Avans din aplicație.

Din My Vodafone ai acces la toate numerele pe care le utilizezi și le poți administra dintr-un singur loc, îți reînnoiești abonamentul ușor sau alegi care sunt serviciile suplimentare de care ai nevoie, ai acces la istoricul și la media facturilor din ultimele 6 luni. Doar la Cartela Vodafone, îți poți schimba din aplicație numărul de telefon cu unul mai frumos, mai ușor de reținut. În plus, poți schimba SIM-ul cu unul nou, dacă SIM-ul tău este defect sau dacă l-ai pierdut, sau poți trece de la Cartelă pe abonament.

Pe scurt, poți rezolva multe lucruri legate de serviciile tale Vodafone ușor, comod, sigur, de oriunde, direct din aplicație. Mai mult decât atât, ai șanse mari să câștigi un Smart TV 4K! Plătește factura sau reîncarcă o Cartelă direct din aplicația My Vodafone și te-ai înscris în concurs!.

Grăbește-te, concursul se încheie pe 13 februarie! 🤩🎁


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>