← Zoom out

Cum poți accesa super reduceri la branduri cunoscute, în Vodafone Club

Programul de loialitate pentru clienții Vodafone de abonament, Cartelă, servicii fixe și Vodafone Business vine cu beneficii speciale, accesibile din aplicația My Vodafone. Asigură-te că ai ultima versiune instalată și descoperă toate ofertele în Vodafone Club.

Echipa Zoom in Lansări
26 Feb 2021  |  1 min
Let others know:

Join the conversation:
1

Vodafone România lansează Vodafone Club, programul de loialitate adresat tuturor utilizatorilor de servicii mobile Vodafone, fie că este vorba despre persoane fizice care beneficiază de abonamente și cartele preplătite, precum și clienți Vodafone Business. Între ofertele programului vor fi regăsite multe dintre cele mai cunoscute branduri din România.

Descoperă ofertele din Vodafone Club

„Prin intermediul programului recent lansat, Vodafone își dorește să ofere clienților săi flexibilitate, acces la produse și servicii de calitate, precum și oportunitatea de a alege beneficiul dorit în funcție de nevoile cotidiene. Astfel, utilizatorii au acces, simplu și rapid, direct în aplicația My Vodafone, secțiunea „Program de loialitate”, la un portofoliu cu zeci de reduceri la produse și servicii variate, de la comercianți consacrați. Lista de parteneri și ofertele vor fi actualizate periodic.

Reducerile se vor rezerva direct în aplicație, printr-un simplu click, iar clienții vor primi un cod aferent voucher-ului rezervat pe care îl vor folosi la achiziția de produse sau servicii la preț redus, atât online, cât și în locațiile fizice ale partenerilor. Ofertele vor acoperi categorii variate, pentru a satisface o gamă largă de preferințe: sport, sănătate, educație, modă, culinar, tehnologie, electronice, produse pentru copii și pentru casă”, se arată într-un comunicat Vodafone România.

Printre partenerii din Vodafone club se numără: 7Card, AVStore, BestKids, Bitdefender, Cărturești, Deichmann, Domino’s Pizza, Arthur, Jerry’s Pizza, Lego, Logiscool, Salomon sau Vivre.

Clienții Vodafone Business vor beneficia de reduceri la serviciile destinate companiilor oferite de Bitdefender, BlackCab sau Regina Maria.

Lista completă este disponibilă în secțiunea dedicată din aplicația mobilă My Vodafone.

În fiecare lună toți clienții se vor putea bucura de reduceri, disponibile exclusiv în luna curentă, sub denumirea de OFERTA LUNII. Spre exemplu, în luna ianuarie, beneficiarii programului de loialitate pot opta pentru reduceri de până la 50% la serviciile de fitness și nutriție de la 7Card, la magazinele Intersport sau la serviciile medicale oferite de rețeaua de sănătate Regina Maria.

Programul de loialitate Vodafone club va deveni disponibil în perioada următoare și pentru utilizatorii de servicii fixe.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


  • >