← Zoom out

Cum îți faci cont My Vodafone – Mobile

Crearea unui cont My Vodafone se poate face atât din browser, cât și din aplicație, indiferent că ai servicii fixe sau mobile de la Vodafone. Urmărește pașii din clipul de mai jos și află cum îți poți crea simplu și rapid contul tău My Vodafone direct din aplicație.

Echipa Zoom in My Vodafone
2 Jun 2021  |  0 min
Let others know:

Join the conversation:
4

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?
  • Nu va inteleg de ce ati complicat acest UPC cu Vodafone.Va rog sa intelegeti CA NU POT PLATI FACTURA MEA VODAFONE,de cand ati bagat aceasta asa zisa aplicatie care este o monstruozitate.Inainte puteam plati linistit factura vodafone internet si televiziune,dar acum nu mai pot face nimic,prin internet trebuie sa ma deplasez la magazinul Vodafone la 19 km.Am sa renunt la acest abonament care nu imi ofera comoditate de plata prin internet.Sunt alte companii mai bune.Renuntati sa va mai complicati,si sa mai complicati si vietile altor oameni,cu aplicatii foarte complicate si fara valoare,nu toata lumea este expert in IT.

  • Nu inteleg de ce trebuie sa fim obligati sa folosim aplicatia. Pentru persoanele in varsta este extrem de greu de folosit, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca memoria telefonului se incarca cu tot dfelul de aplicatii de care chiar nu ai nevoie. Nu se poate simplifica sistemul de plata? Nu pot sa imi accesez contul ca sa pot sa platesc factura. Este inadmisibil asa ceva! Nu vreau sa folosesc aplicatia si astept din partea dvs suport pentru accesarea contului meu My vodafone fix ca sa imi pot plati factura . multumesc  • >