← Zoom out

Cum descarci aplicații pentru Samsung TV

Dacă deții un televizor Samsung, trebuie să știi că poți avea mai multe aplicații decât cele din tabloul de bord existente, atunci când îl pornești. Există o gamă largă de aplicații disponibile pentru televizoarele smart Samsung, pe care le poți instala doar navigând cu ajutorul telecomenzii.

Andrei Bobeică in Devices
28 Feb 2022  |  2 min
Cum descarci aplicații pentru Samsung TVCum descarci aplicații pentru Samsung TV
Sursa Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Având în vedere că brandul sud-coreean pregătește gama de televizoare Samsung pentru 2022, este bine să știi cum poți instala aplicații noi, mai ales dacă ai în plan achiziția unui televizor în viitorul apropiat.

Dacă vrei mai multe aplicații în afară de Netflix, Disney Plus sau Apple TV Plus, mai jos vei descoperi cum poți adăuga noi aplicații pe televizorul tău Samsung și te asiguri că vei avea mereu ceva de urmărit.

Configurare inițială

Înainte de a putea instala aplicații noi pe televizorul Smart Samsung, va trebui să te asiguri că este conectat la internet. Pentru a face acest lucru, deschide Meniul din setările televizorului, apoi mergi la Rețea. Deschide Setări de rețea și urmează pașii pentru a alege routerul de acasă.

Alegi routerul, introduci parola și aștepți ca televizorul să se conecteze la internet. După ce ai terminat, poți instala aplicațiile dorite imediat.

Cum să instalezi aplicații pe un televizor smart Samsung

Există două moduri de a căuta aplicații noi pentru televizoarele inteligente Samsung. Fie navigând prin Smart Hub, ca în exemplul de mai jos, fie manual.

Apasă butonul Smart Hub sau Ghid de pe telecomanda televizorului Samsung. Locația acestui buton poate varia în funcție de telecomanda televizorului pe care o ai.

Utilizează săgețile de pe telecomandă pentru a naviga la opțiunea Aplicații și selecteaz-o. Vei intra în centrul de aplicații al televizorului tău Samsung. De aici, poți instala oricând dorești aplicații noi. Există opțiuni pentru a vizualiza diferite genuri de aplicații, precum și tipuri de aplicații (muzică sau divertisment, de exemplu) și o secțiune Editor’s Choice care evidențiază aplicațiile populare care te-ar putea interesa.

De asemenea, poți căuta manual aplicații cu ajutorul pictogramei lupă din partea de sus a ecranului. Trebuie doar să introduci numele unei aplicații pentru a fi dus imediat la pagina acesteia.

Aplicațiile care sunt deja instalate pe televizorul tău Samsung vor fi evidențiate cu o etichetă „Instalate”. Dacă  aceasta nu este evidențiată în acest mod, va trebui să instalezi aplicația.  Pentru a face acest lucru, pur și simplu selectezi aplicația care te interesează, iar în meniul următor, selectezi „Instalare”. Apoi, trebuie doar să aștepți ca aplicația să se instaleze pe televizor. Timpii de așteptare vor varia în funcție de dimensiunea fișierului aplicației și de viteza de descărcare a internetului, dar în majoritatea cazurilor nu ar trebui să dureze prea mult, deoarece dimensiunile aplicației tind să fie destul de mici.

Odată ce aplicația este instalată, vei primi o notificare pop-up pe televizor. Apoi, poți deschide aplicația sau să o adaugi la ecranul de pornire, pentru a o găsi oricând din meniul de pornire Smart Hub.


Andrei Bobeică
Salut! Sunt Andrei Bobeică, jurnalist cu peste 5 ani de experiență. Îmi place să dau Zoom pe tot ceea ce e nou în tehnologie, nu știu cum ar arăta viața fără un smartphone și sunt pasionat de sport.


>