← Zoom out

Cum conectezi aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum la smartphone

Mână sus cine ar vrea să găsească casa aspirată și curată după o zi lungă de muncă? Pentru cei care preferă să facă orice altceva mai puțin să dea cu aspiratorul, atunci când este nevoie, s-a inventat un super-ajutor. Aspiratorul robot. Ne scutește de treburile casnice și poate face parchetul lună, chiar și atunci când nu suntem lângă el să-l supraveghem. Ce ne putem dori mai mult? Poate un gadget care șterge singur praful de peste tot, prin casă. Însă până atunci, să revenim la aspiratorul robot și la beneficiile lui.

Echipa Zoom in Devices
2 May 2022  |  3 min
Cum conectezi aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum la smartphoneCum conectezi aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum la smartphone
Sursa: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Beneficiile aspiratorului Xiaomi Mi Vacuum – soluția inteligentă de curățenie pentru locuința ta

Potrivit anumitor surse, primul aspirator robot a fost lansat în 1996, de Electrolux, însă lumea nu era încă pregătită pentru „invazia roboților” și produsul nu a avut mare succes. Abia prin 2001-2004 produsul a fost readus pe piață, de data asta ajungând să fie vândut la nivel global.

În prezent, există mai multe companii producătoare de astfel de device-uri, iar unul dintre cele mai cunoscute aspiratoare robot aparține celor de la Xiaomi. Este vorba despre Xiaomi Mi Robot Vacuum Essential, un specialist în curățarea profesională a pardoselilor. Aspiratorul are numeroase funcții și beneficii care ne simplifică treburile prin casă:

 • Este foarte silențios, fiind ideal pentru familiile cu copii;
 • Oferă proces complet de curățare: aspirare, curățare, spălare;
 • Are putere de aspirare bună, oferă curățare de lungă durată, eficientă și imediată;
 • Depășește ușor pragurile și alte obstacole de până la 2 cm;
 • Îl poți folosi pentru a aspira zone greu accesibile;
 • Durată de viață a bateriei este bună. O singură încărcare este suficientă pentru a curăța întreaga casă;
 • Are senzori optici și acustici;
 • Este dotat cu filtre, fiind perfect pentru persoanele predispuse la alergii.

Robotul aspirator îndepărtează cu ușurință orice mizerie și îți păstrează podeaua impecabilă, chiar și atunci când nu ești acasă. Prețul unui astfel de aspirator variază între 700 și 1000 lei.

Fixe_Aspirator_Xiaomi_GigaNetwork_1200x628px

Cum poți obține cadou un aspirator Robot Xiaomi

Dacă „îndemânările” aspiratorului robot deja te-au cucerit, află că prin ofertele Vodafone îl poți obține cadou, gratuit. Mai exact, achiziționând un pachet cu abonament la TV Complet și Net 500, primești gratuit și un aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential care oferă toate beneficiile deja menționate mai sus:

 • proces complet de acțiune: aspirare, curățare, spălare.
 • arie generoasă de acoperire, până la 90 mp.
 • autonomie de până la 90 de minute per ciclu de curățare.

Cât timp el își face treaba, tu poți urmări un film și te poți relaxa cu celelalte două servicii incluse în pachet, adică:

 • Televiziune  – ai acces la cea mai mare grilă TV cu 203 canale TV și extraopțiunea Sport inclusă, cu 14 canale dedicate.
 • Net 500 – Viteze de download până la 500 Mbps și 25 Mbps viteză maximă de upload. Ai acoperire la internet peste tot în casă

Pachetul TV Complet + Net 500 cu  Robot Xiaomi cadou este disponibil la 15 euro/lună, iar aspiratorul va fi livrat la adresa de instalare a serviciilor, după instalarea acestora.

RCS_Fixe_Aspirator_Xiaomi_GigaNetwork_1440x720

Cum conectezi aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum la smartphone

Aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Essential poate fi folosit fie cu ajutorul celor două butoane de pe aparat, fie conectându-l la aplicația Mi Home. Avantajul este că datorită aplicației Mi Home, poți programa când și cât de des să aspire, îl poți programa să aspire chiar și în lipsa ta, cât timp ești la biroul, de exemplu. De asemenea, poți controla puterea de aspirare și poți vedea traseul pe care aspiratorul l-a parcurs. Pentru a-l conecta la aplicație, tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași:

 1. După ce ai montat aspiratorul, descarcă aplicația Mi Home sau Xiaomi Home din magazinul Google Play, App Store sau din Huawei AppGallery, (dacă nu ai instalat-o deja);
 2. Citește termenii și condițiile și bifează că ești de acord cu ei, selectează țara în care ești;
 3. Loghează-te în aplicația Xiaomi Home cu user și parolă sau direct prin contul de Facebook;
 4. Ridică capacul aspiratorului. Apasă simultan cele două butoane pentru a activa WiFi-ul robotului;
 5. Din aplicația Xiaomi Home apasă pe plusul din colțul dreapta-sus, Add Device și apoi îți va apărea o listă cu mai multe categorii de dispozitive pe care le poți adăuga;
 6. Mergi la categoria Cleaning, alege Robot Vacuum, alege din lista afișată, modelul aspiratorului tău, bifează opțiunea „Operation confirmed”, Next, apoi telefonul va scana device-urile disponibile și se va conecta cu aspiratorul tău.

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>