← Zoom out

Cum arată primul smartphone cu display rulabil de la OPPO

Tehnologia smartphone-urilor cu display rulabil avansează, iar OPPO pregătește un model special, X 2021.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
23 Nov 2020  |  1 min
Let others know:

Join the conversation:
0

Prezentat la mijlocul acestei luni la Shenzen, în China, modelul OPPO X 2021 iese în evidență datorită display-ului care se rulează. Cu o singură atingere, smartphone-ul se extinde și se transformă într-o adevărată tabletă.

Realizat de Institutul de Cercetare și Dezvoltare OPPO, acest model dispune de trei tehnologii ale companiei din China. Vine cu un sistem de propulsie Roll Motor, o placă 2 în 1 și laminarea puternică a ecranului Warp Track.

Cu ajutorul acestora, smartphone-ul de 6.7 inch reușește să ofere un display extins de 7.4 inch extrem de spectaculos, care nu mai prezintă clasicele dungi de pe ecran regăsite pe modelele pliabile.

OPPO X 2021 Rollable Concept Handset_Watching movie

Potrivit demonstrației oferite la OPPO INNO DAY 2021, extinderea display-ului se face cu o atingere a ramei telefonului cu degetul. Astfel, experiențele multimedia, fie că vorbim despre jocuri sau filme, vor căpăta noi dimensiuni.

Deși vorbim despre un prototip în acest moment, imaginile arată că funcționează și arată foarte bine.

Nu știm însă când vom vedea pe piață acest model și nici alte specificații ale telefonului, dar este destul de clar că va fi prezentat ca un flagship de către OPPO.

OPPO X 2021 Rollable Concept Handset_Front roll in
OPPO X 2021 Rollable Concept Handset_Roll out front

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>