← Zoom out

Cum arată OriginOS, sistemul de operare lansat de Vivo, inspirat din Android și iOS

Cum ar arăta un sistem de operare care aduce atât elemente din Android, cât și din iOS? Este posibil să avem nu numai un răspuns la această întrebare, cât și o demonstrație.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
8 Dec 2020  |  1 min
Cum arată OriginOS, sistemul de operare lansat de Vivo, inspirat din Android și iOSCum arată OriginOS, sistemul de operare lansat de Vivo, inspirat din Android și iOS
Let others know:

Join the conversation:
0

Vivo a prezentat recent un sistem nou de operare pentru device-urile tale. Se numește OriginOS, este construit pe baza sistemului Android, dar împrumuta elemente similare celor pe care le putem regăsi mai nou și în iOS.

OriginOS iese în evidență, printre altele, printr-un sistem nou de control prin gesturi, o optimizare crescută a memoriri telefonului, wallpapers dinamice și un nou set de icons.

Prezentat în cadrul evenimentului 2020 Developer Conference, OriginOS aduce un design proaspăt, extrem de aerisit și promite o experiență de utilizare mult mai bună pentru utilizatori.

OriginOS pare să se fi inspirat puțin și din iOS 14, sistemul de operare prezentat de Apple în 2020, iar acest lucru este vizibil mai ales în privința Widgeturilor customizabile de pe ecran.

Alături de aceste widgeturi, sistemul de operare mai vine cu un mod mult mai fluid de schimbare a design-ului vizual general în funcție de oră sau chiar vremea de afară.

Pentru o optimizare mai bună a memoriei și resurselor smartphone-ului, OriginOS aduce și tehnologia Multi-Turbo 5.0, care va face ca aplicațiile să se încarce mult mai rapid, iar tranziția între ele să fie mai ușoară. Fără aplicații blocate, fără crash-uri nedorite.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>