← Zoom out

Cum arată OPPO Watch, primul smartwatch cu display dual-curved

OPPO lansează în România OPPO Watch, un gadget elegant, versatil și intuitiv, care va fi disponibil din a doua jumătate a lunii septembrie.

Echipa Zoom in Devices, Trending
11 Sep 2020  |  2 min
Cum arată OPPO Watch, primul smartwatch cu display dual-curvedCum arată OPPO Watch, primul smartwatch cu display dual-curved
Let others know:

Join the conversation:
0

OPPO Watch vine echipat cu sistem de operare Wear OS dezvoltat de Google. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea și are inclusiv o funcție prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului.

Conceput pentru a oferi o experiență premium, smartwatch-ul OPPO va fi disponibil în două versiuni: OPPO Watch de 46mm, în variantele de culori Black și Pink Gold, precum și OPPO Watch de 41mm, în varianta de culoare Pink Gold.

OPPO Watch 46mm este primul smartwatch din lume cu un display dual-curved. Raportul screen-to-body de 72,76% facilitează interacțiunea, oferind în plus imagini imersive. Cu o atenție minuțioasă la detalii, procesul de lustruire din 19 etape asigură o trecere fină de la sticla 3D la rama din aliaj de aluminiu.

Display-ul vibrant și flexibil 3D AMOLED are o dimensiune de 1,91 inci și cuprinde toată gama de culori DCI-P3. Luminozitatea de 500 de niți și densitatea pixelilor de 326 PPI a ecranului cu o rezoluție de 402×476 fac ca detaliile să poată fi văzute chiar și în lumina soarelui – iar ecranul impresionant și extrem de clar nu obosește ochii utilizatorului.

Completând seria, OPPO Watch de 41mm este de asemenea realizat dintr-o ramă din aliaj de aluminiu din seria 6000 ce oferă rezistență și durabilitate. Display-ul AMOLED de 1,6 inci cu o densitate a pixelilor de 301 PPI și unghiuri de vizualizare impresionante este perfect pentru momentele când utilizatorul se află în mișcare.

Asistent versatil și intuitiv

OPPO Watch de 46mm, bazat pe plaforma Wear OS dezvoltată de Google și perfecționat de OPPO, face trecerea ușoară, și fără a întrerupe ritmul zilei, între diferite roluri și sarcini. Gama completă de aplicații și servicii Google este la doar o atingere sau o comandă vocală distanță.

Cu ajutorul funcției de imagine AI, utilizatorul poate accesa aplicația HeyTap Health, să fotografieze outfitul ales pentru ziua respectivă, iar smartwatch-ul OPPO Watch va genera o imagine de fundal care să se asorteze cu vestimentația.

oppo watch, primul smartwatch dual curved

Opțiuni pentru antrenamente personale și monitorizarea sănătății

OPPO Watch a dezvoltat cinci moduri de antrenament cu asistență vocală: Alergare, Arderea grăsimilor, Plimbare, Cycling exterior și Înot, pentru a permite utilizatorului să se bucure pe deplin de funcțiile adaptate nevoilor de antrenare, dar și pentru a-și atinge obiectivele de fitness stabilite.

Proiectat în jurul sistemului GPS + GLONASS și a celor cinci senzori pentru exerciții, OPPO Watch poate urmări cu exactitate condiția fizică a utilizatorului.

Funcția de măsurare permanentă a ritmului cardiac urmărește constant sănătatea interioară, atât în timpul antrenamentelor, cât și atunci când utilizatorul se relaxează, iar monitorizarea avansată a somnului oferă ulterior un raport detaliat care documentează stările/etapele de somn în fiecare noapte.

De asemenea, adăugarea funcției Google Fit oferă o multitudine de exerciții adiționale, inclusiv canotaj indoor și kite surfing.

oppo watch, primul smartwatch dual curved

Durată îndelungată a bateriei

Cu ajutorul gestionării inteligente a bateriei, OPPO Watch de 46mm oferă o durată de viață de până la 36 ore, în timp ce, în modul de economisire, durata bateriei poate ajunge până la 21 zile.

Proiectat pentru a ține pasul și a rămâne conectat, sistemul Dual-Chip Endurance dezvoltat de OPPO comută între modul Smart Snapdragon chip-driven și modul Power Saver Apollo3 chip-driven, oferind un bun echilibru între performanțe de top și eficiență energetică.

Smartwatch-ul vine și cu o nouă tehnologie de încărcare rapidă VOOC, care oferă o durată de viață a bateriei de până la 16 ore de la o încărcare de doar 15 minute.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>