← Zoom out

Cum arată noul Google Pay și care sunt beneficiile userilor de smartphone din România

Google a prezentat primele schimbări majore pe care le-a adus serviciului său Pay. Ce poți face de acum încolo? Iată.

Echipa Zoom in Devices
2 Dec 2020  |  1 min
Cum arată noul Google Pay și care sunt beneficiile userilor de smartphone din RomâniaCum arată noul Google Pay și care sunt beneficiile userilor de smartphone din România
Let others know:

Join the conversation:
0

Ceea ce până acum era doar un serviciu de tip tap-to-pay, Google Pay s-a transformat acum într-o platformă financiară completă.

Astfel, aplicația permite de acum încolo organizarea financiară a fiecărei persoane. Utilizatorii vor putea avea acces la datele complete financiare și plățile făcute și vor putea chiar să își planifice bugetul pe mai departe.

De asemenea, potrivit Google, acest serviciu este considerat mult mai sigur, deoarece odată cu fiecare tranzacție este generat un card virtual, care aduce un plus de securitate pentru banii și datele personale ale utilizatorilor.

Primii useri de iOS și Android care au primit update-ul noii platforme sunt cei din Statele Unite ale Americii.

În SUA, serviciul este deja integrat cu peste 100.000 de restaurante, 30.000 de stații de benzină și parcările publice din peste 400 de orașe nord-americane.

Prin aceste parteneriate, utilizatorii beneficiază de reduceri și vouchere atunci când fac cumpărături sau plăți.

Cum funcționează Google Pay în România

Odată cu noul update important adus pentru Google Pay, și România a intrat pe lista țărilor unde utilizatorii se pot bucura de acest serviciu. Cu un minus însă.

Aplicația Google Pay nu este încă disponibilă pentru utilizatori, ci doar serviciul acestuia, ceea ce înseamnă că utilizatorii de Android își pot înrola cardurile de la băncile sau serviciile financiare folosite, din aplicațiile acestora, ca să poată utiliza noul sistem de plată.

Cu ajutorul Google Pay, utilizatorii pot face plăți online, dar și la POS-urile contactless care permit plata cu cardul.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>