← Zoom out

Clubhouse a lansat aplicația și pentru Android. Versiunea beta, disponibilă deocamdată doar în SUA

După mai bine de un an în care a fost disponibilă doar utilizatorilor iOS, aplicația Clubhouse a fost lansată și pentru Android.

Echipa Zoom in Lansări
10 May 2021  |  1 min
Clubhouse a lansat aplicația și pentru Android. Versiunea beta, disponibilă deocamdată doar în SUAClubhouse a lansat aplicația și pentru Android. Versiunea beta, disponibilă deocamdată doar în SUA
Clubhouse a lansat versiunea beta pentru Android, disponibilă deocamdată doar în SUA | Photo by Erin Kwon on Unsplash
Let others know:

Join the conversation:
0

Clubhouse, aplicația de socializare axată pe conversații audio, s-a lansat în faza beta în Play Store, însă deocamdată este disponibilă doar în SUA, urmând să fie extinsă și în alte țări vorbitoare de limba engleză și, ulterior, în întreaga lume.

Rețeaua socială este momentan evaluată la 4 miliarde de dolari și a fost lansată exclusiv pentru iPhone, anul trecut, accesul la ea fiind pe bază de invitație. Între timp, Clubhouse a câștigat popularitate și a atras mai multe figuri importante, precum vedete, politicieni, investitori, antreprenori sau experți din diferite domenii.

clubhouse 3
clubhouse 2
clubhouse 1

Clubhouse a început să lucreze la dezvoltarea aplicației pentru Android la începutul acestui an, iar acum testează versiunea beta. Potrivit Tech Crunch, disponibilitatea aplicației pe Android a fost cel mai cerut feature de către utilizatori.

„Planul nostru în următoarele săptămâni este să adunăm feedback din partea comunității, să rezolvăm orice bug-uri ar putea apăra și să mai adăugăm câteva funcții, precum plăți sau crearea de cluburi în interiorul aplicației, înainte de a o lansa la nivel global”, au precizat reprezentanții startup-ului.

Potrivit datelor furnizate de AppMagic, numărul de instalări al aplicației ClubHouse a scăzut drastic în ultimele luni, iar apariția versiunii pentru Android ar putea resuscita interesul față de această nouă rețea de socializare.

Clubhouse va continua, pentru moment, să fie disponibil tot pe bază de invitație, pentru a „controla ritmul de creștere”, a mai precizat startup-ul. Însă versiunea pentru Android a aplicației vine într-un moment în care giganți precum Facebook, Twitter, Linkedin, Discord, Spotify și Reddit au lansat sau și-au anunțat deja intenția de a lansa un serviciu asemănător. Până acum, Twitter Spaces este cel care a prins cel mai bine la public.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>