← Zoom out

Cinci telefoane bune pentru gaming, cu prețuri sub 550 de euro

Dacă nu vrei să dai foarte mulți bani pe un smartphone, însă în același timp îți dorești poze foarte bune, un display generos și performanțe de gaming de top, atunci articolul acesta este pentru tine. Mai jos îți prezint cinci smartphone-uri de buget care îndeplinesc toate criteriile de mai sus:

Ovvy in Featured, Zoom In
28 Feb 2022  |  2 min
Cinci telefoane bune pentru gaming, cu prețuri sub 550 de euroCinci telefoane bune pentru gaming, cu prețuri sub 550 de euro
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0
  1. Realme 9 PRO+

Cel mai nou telefon al celor de la Realme vine cu un display Super Amoled de 6.4 inch cu 90Hz. Acesta va fi capabil să ofere o experiență de gaming imersivă, iar în combinație cu noul chipset MediaTek Dimensity 920 5G poți rula la o calitate foarte bună, orice joc îți dorești. Camera foto de 50 MP realizează poze extrem de faine în condiții de lumină redusă, iar capacitățile de filmare sunt și ele unele de calitate, 4k cu 30fps.

Bonus, la soare culoarea telefonului se schimbă, dintr-un albastru strălucitor în roșu.

  1. Xiaomi Mi11 T 5G

Una dintre cele mai bune opțiuni “budget” pentru un smartphone de gaming este Xiaomi M11 T 5G, un telefon cu un preț accesibil și cu performanțe de top.

Display-ul Amoled de 6.67 inch și 120Hz este perfect pentru gaming, iar chipsetul MediaTek 5G asigură o experiență de gaming fluentă.

Colegii de la Vodafone au și o ofertă foarte faină la acest gadget, vezi mai multe aici:  Xiaomi M11 T 5G 

  1. Asus Rog Phone II

Cei de la ROG sunt cunoscuți pentru construirea unor “jucării” de gaming excepționale, iar Asus Rog Phone 2, nu face excepție.

Combinația dintre procesorul Snapdragon 855 Plus și cei 12 GB RAM este una foarte bună pentru gaming și oferă o experiență de top.

Ecranul AMOLED cu 120Hz refresh rate este unul de top pentru gaming + acest smartphone fiind unul dedicat gamingului are și câteva accesorii speciale, cum ar fi un cooler montabil pentru a menține constant temperatura optimă și a evita supraîncălzirea.

  1. Black Shark 4

Un alt smartphone de gaming la un preț accesibil și care nu te va dezamăgi este Xiaomi Black Shark 4. Acesta are un display Super Amoled foarte mare, de 6.67 inch + 144Hz, cel mai bun refresh rate de până acum din lista noastră.

Un feature foarte tare dedicat gamingului este reprezentat de cele două triggere din partea dreaptă a telefonului, acestea putând fi folosite în jocuri precum PUBG sau Call of Duty.

  1. OnePlus 8

Ultimul, dar nu cel din urmă, OnePlus 8 vine cu un display Fluid AMOLED cu 90Hz și oferă una dintre cele mai frumoase experiențe de gaming. Cu un procesor Snapdragon 865 & support HDR10+, acesta poate să ruleze fără probleme aproape orice joc disponibil pe piață.

În concluzie, nu este nevoie să cheltui o sumă foarte mare pentru a avea acces la un smartphone de gaming care face poze de o calitate făină și care să filmeze la un nivel bun. Sunt destul de multe variante pe piață, în funcție de fiecare buget.


Ovvy
Sunt Ovidiu Pătrașcu, iar cele două mari pasiuni ale mele, fotbalul și tehnologia, m-au făcut campion mondial și european la FIFA. Sunt creator de conținut pe YouTube, unde îmi împart toate secretele din FIFA cu voi.


>