← Zoom out

Cinci motive să alegi Vodafone în luna martie

În luna martie, Vodafone a pregătit un cadou generos pentru clienții noi de servicii de televiziune si internet. Astfel, utilizatorii curioși să descopere ce aduce nou Vodafone, au acum motive în plus să spună „da” ofertelor pregătite luna aceasta. Iată ce beneficii îți aduc pachetele All Inclusive la Vodafone:

Echipa Zoom in Lansări, Trending
16 Mar 2022  |  2 min
Cinci motive să alegi Vodafone în luna martieCinci motive să alegi Vodafone în luna martie
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Ai tot ce îți trebuie într-un singur loc

Conținut bogat de canale TV pentru fiecare membru al familiei în parte. Ai 197 de canale TV, 86 de canale online, opțiunea Sport inclusă, cu 14 canale TV sportive unde poți urmări toate meciurile preferate, și opțiunile HBO și HBO Max incluse 24 luni. Ai seriale la discreție și nenumărate opțiuni de a le urmări. Iar Vodafone TV pune totul într-un singur loc: tu alegi ce să vizionezi în seara aceasta.

În plus, nu mai ai nevoie de trei device-uri și trei telecomenzi pentru a urmări conținutul dorit. Fie că vrei să vezi o emisiune TV, un clip „how to” pe YouTube sau un film din HBO Max, pe toate le poți accesa din platforma Vodafone TV, rapid și ușor. Și nu doar că le poți urmări, le poți chiar și înregistra și îți poți personaliza sugestiile de conținut în funcție de preferințele tale.

Mai multă televiziune, mai multe motive de a petrece timpul de acasă împreună cu întreaga familie.

Nu ratezi nicio emisiune preferată

Ai ratat emisiunea preferată? Nu este nimic. Prin Vodafone TV și opțiunea Catch-up TV o poți vedea chiar și a patra zi după difuzarea ei. Așa că nu mai ești limitat de un anumit program fix. Emisiunile tale preferate sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizor, cât și pe telefon și tabletă.

HBO & HBO Max incluse 

Din 8 Martie, HBO GO a devenit HBO Max. Platforma vine cu noi funcții pentru o experiență de vizionare îmbunătățită, dar și cu mai multe filme și seriale. Achiziționează, în perioada 11 martie – 20 martie, unul dintre pachetele promoționale All inclusive 500 și All inclusive 1000 și ai acces inclus  la HBO & HBO Max timp de doi ani de zile. Astfel că vei putea urmări online, de pe orice dispozitiv, cele mai populare filme și seriale ale momentului și producții originale HBO, în exclusivitate.

Ai mai multe opțiuni când te uiți la TV

Cu Vodafone TV nu te întrerupe nimic pentru că poți pune pauză, poți relua sau derula chiar și emisiunile TV. Practic, ai control deplin asupra ceea ce urmărești. Telecomanda e la tine.

De asemenea, poți înregistra și păstra emisiunile care ți-au plăcut foarte mult. Pentru asta, tot ce trebuie să faci este să accesezi de pe Mediabox-ul Vodafone TV un program ce rulează live, apoi apeși butonul R de pe telecomandă și înregistrezi pe loc.

Un alt avantaj este că principalele funcții ale Mediabox-ului Vodafone TV sunt disponibile şi pe tabletă și smartphone, prin aplicația Vodafone TV. Aplicația te ajută să vezi ce rulează acum pe ecranul TV-ului, să pui emisiunea preferată de pe aplicație, direct pe TV, plus multe alte opțiuni.

În luna martie ai voucher eMag cadou

Pe lângă beneficiile menționate deja, la achiziționarea unui pachet All inclusive cu Vodafone TV, primești și o surpriză binemeritată: ai un voucher eMag în valoare de 500 lei pe care îl poți folosi așa cum vrei tu. Voucher-ele au cantitate limitata, asa ca grăbește-te și alege oferta potrivită pentru tine.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>