← Zoom out

Cinci ingrediente perfecte pentru o seară de vizionat filme cu familia

Să aduni întreaga familie în aceeași cameră, la același film, nu este o treabă ușoară mai ales când familia este numeroasă. Unii vor desene animate, alții filme de Oscar. Unii vor popcorn, alții nachos. Unii spun că sunt prea aproape de TV, alții că trebuie să luați un TV mai mare. Cum i-ai putea împăca pe toți? Ca să nu existe certuri, în luna martie, Vodafone a pregătit un pachet cu televiziune, internet și un cadou surpriză, astfel ca toți membrii familiei să fie mulțumiți. Concret, acest pachet oferă cele cinci ingrediente perfecte pentru o seară de vizionat filme cu familia.

Echipa Zoom in Fără categorie
28 Mar 2022  |  2 min
Cinci ingrediente perfecte pentru o seară de vizionat filme cu familiaCinci ingrediente perfecte pentru o seară de vizionat filme cu familia
Sursa Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Conținut video pentru întreaga familie

La Vodafone ai cel mai mare număr de canale în grila TV, astfel încât ai de unde alege filmul sau showul preferat. Ai tot ce vrei să vezi, într-un singur loc:

  • 201 canale TV, dintre care 86 canale online;
  • ai extraopțiunea SPORT inclusă, cu 14 canale sportive,
  • ai inclusă și opțiunea Maxpak, cu toate canalele HBO, Cinemax şi HBO Max unde sigur vei găsi filme pentru întreaga familie.

Dacă nu știi ce să alegi, descoperă câteva recomandări aici: Top filme bune de văzut în 2022

Transformă sufrageria casei tale într-o veritabilă sală de cinema! Adună-i pe cei dragi laolaltă, de la mic la mare și bucurați-vă de conținutul preferat.

Internet pentru postările din story

La fel ca momentele frumoase, orice seară de film merită celebrată chiar și alături de prietenii buni din online. Un story cu toată familia la film va rămâne amintire în Instagram sau Facebook, și ori de câte ori o veți revedea, vă veți amuza de acea seară. În plus, „sharing is caring”, așa că dacă ați descoperit un film bun, merită recomandat mai departe, prietenilor. De aceea, noul  pachetul Vodafone include atât serviciile de televiziune, cât și net rapid pentru contul tău HBO Max, dar și pentru story-uri și postări haioase surprinse la seara de film în familie.

Imagini de calitate și net stabil

Cum detaliile fac diferența, pachetul Vodafone aduce în plus și două echipamente care fac experiența vizuală și mai interesantă. Ai acces la:

  • Card CI – cu ajutorul căruia te bucuri de imagine și sunet clare, la o calitate superioară, fără a mai avea nevoie de echipamente suplimentare;
  • Router Super Wi-Fi Box – îmbunătățește acoperirea Wi-Fi de acasă. Te poți conecta wireless oriunde te-ai afla: în cea mai îndepărtată cameră, la etaj sau în curte.

Smart TV Allview Full HD – CADOU

Ca oferta să fie completă, pe lângă serviciile de televiziune, serviciile de internet și echipamentele speciale, primești cadou și un Smart TV Allview Full HD, 105 cm, model 42ePlay6000-F/1.

Tu și familia ta vă puteți bucura  de o lume a conținutului complet nouă. Televizorul LED Smart Allview 42ePlay6000-F/1, cadou, are o diagonală de 105 cm și un sistem de operare, Android TV 9.0 și multiple posibilități:

  • Te conectezi rapid și ușor la orizonturile cinefile cu Netflix, HBO Max sau Prime Video;
  • Animi atmosfera de acasă, ascultând un playlist din Spotify;
  • Te relaxezi jucând jocurile preferate;
  • Retrăiești clipele frumoase urmărind fotografiile din concediile cu familia, direct pe TV.

Pachetul de televiziune și net, cu Allview este disponibil la 20 euro/lună. Oferta este valabilă până la 31 martie. Televizorul inclus în pachet va fi livrat gratuit la instalare a serviciilor, după instalarea acestora.

Serile de cinema acasă pot fi un nou mod de a-i ține aproape pe cei dragi și de a petrece timp de calitate alături de ei. Pe lângă toate cele cinci ingrediente nu uita să pregătiți popcorn-ul sau alte câteva gustări care merită savurate alături de comedia preferată.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>