← Zoom out

Cinci idei de cadouri pentru gameri

Vrei să-i faci ceva cadou unui gamer și ești în pană de idei? Nicio problemă, te rezolvă Oviță.

Ovvy in Featured, Zoom In
19 Aug 2021  |  2 min
Cinci idei de cadouri pentru gameriCinci idei de cadouri pentru gameri
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Mă joc de aproximativ 20 de ani, timp în care am avut timp să testez o grămadă de „jucării de gaming”, deci știu cam ce își dorește cu adevărat un gamer înrăit :).

Scaun de gaming

O să încep cu cel mai important lucru pentru cineva care stă multe ore pe scaun. Poate nu atât de „flashy” ca alte gadget-uri, dar un scaun de gaming de calitate este un „must”. Aici îi recomand pe cei de la Secretlab. Folosesc acest brand de scaune de aproape cinci ani și pot să vă spun că nu se compară cu nimic din ce folosisem până atunci.

Prețul este într-adevăr unul mai piperat, ajungi să plătești între 400 și 500 de euro pentru un scaun, însă calitatea și confortul oferite de acest brand merită, din punctul meu de vedere.

Au trei modele de bază: omega, titan și titan XL. Fiecare dintre cele trei având mai multe opțiuni de customizare, în funcție de preferințele fiecăruia.

Gaming mouse

Tehnologia a evoluat extrem de mult și, pentru a fi în top la un joc, nu mai depinzi de conexiunea cu cablu a mouse-ului. De asta îți recomand un Logitech G502 LIGHTSPEED. Câștigi spațiu pe birou și îți poți menține eficiența în orice joc.

Mobile gamepad

Dacă prietenul tău se joacă mult pe smartphone, atunci următorul gadget nu trebuie să lipsească din arsenalul său. Mă refer la gamepad-ul pentru telefoane mobile. Aici există mai multe branduri, în funcție de fiecare buget.

La un preț accesibil vă recomand „iPega Dual Thorn cu funcție Turbo”, însă dacă vreți să mergeți pe o variantă premium, atunci Razer Kishi este alegerea perfectă.

SteelSeries Arctis 7P Wireless Gaming Headset

Dacă tot facem trecerea ușor, ușor, la next-gen consoles, atunci este momentul și pentru un upgrade la căștile de gaming. Eu folosesc de aproximativ șase luni căștile Steelseries Arctis 7P și sunt extrem de mulțumit de ele. Sunt compatibile PS4, PS5, Android, Nintendo Switch și PC, în plus sunt și wireless, deci mai puține fire pe lângă tine :).

Un Samsung Galaxy Note 20

Deși nu este cel mai nou telefon de la Samsung, Note 20-ul rămâne preferatul meu. Combină perfect performanțele foto și video cu cele de gaming, plus că ecranul generos ca dimensiune se potrivește perfect în mâinile mele.

Deci, în cazul în care cauți un telefon care îmbină gaming-ul cu foto/video, atunci Samsung Note 20 este o alegere extrem de bună. Bonus: îl găsești la un preț destul de accesibil 😉

Vezi oferta pentru Samsung Note 20


Ovvy
Sunt Ovidiu Pătrașcu, iar cele două mari pasiuni ale mele, fotbalul și tehnologia, m-au făcut campion mondial și european la FIFA. Sunt creator de conținut pe YouTube, unde îmi împart toate secretele din FIFA cu voi.


>