← Zoom out

Chrome testează un buton de follow pentru a nu rata niciun update

Utilizatorii Google Chrome vor putea avea curând opțiunea de a urmări site-uri pentru actualizări automate. Să fii la curent cu ultimele știri ar putea fi mult mai ușor întrucât Google testează un buton de Follow pentru Chrome.

Andrei Bobeică in Trending
17 Mar 2021  |  1 min
Chrome testează un buton de follow pentru a nu rata niciun updateChrome testează un buton de follow pentru a nu rata niciun update
Google a adăugat recent opțiunea de distribui și de a aprecia conținut în feed-ul Discover, motiv pentru care un buton de Follow capătă și mai mult sens.
Let others know:

Join the conversation:
0

În prezent există opțiunea de a urmări anumite subiecte folosind feed-ul Discover al aplicației Google, care apare și atunci când deschizi o filă nouă în Chrome, valabil pentru Android.

În fluxul Discover poți adăuga subiecte care te interesează sau poți exclude altele de care nu mai ești interesat. Atunci când urmărești un subiect, Google îți va arăta mai multe știri despre acesta.

De asemenea, Google a adăugat recent opțiunea de distribui și de a aprecia conținut în feed-ul Discover, motiv pentru care un buton de Follow capătă și mai mult sens.

În timp ce Chrome Story scrie despre butonul de Follow care va fi integrat, este de așteptat ca Google să vină cu un înlocuitor pentru Google Reader. Google Reader a fost un agregator de flux RSS, întrerupt în 2013 de Google.

Înainte de a exista aplicațiile pentru Social Media, multe bloguri WordPress foloseau butoane RSS care permiteau utilizatorilor să urmărească un site, pentru a nu-l căuta de fiecare dată.

Deși RSS încă există, ascensiunea rețelelor sociale a făcut din Google Reader o modalitate mai puțin populară de a fii la curent cu știrile noi și de aici a venit și decizia Google.

Oricum, așteptăm un anunț oficial Google cu privire la butonul de Follow pentru Chrome, dar până atunci poți descărca Chrome Canary pentru a testa noile caracterisitic care vin pe Chrome, înainte de a fi adăugate browserului.


Andrei Bobeică
Salut! Sunt Andrei Bobeică, jurnalist cu peste 5 ani de experiență. Îmi place să dau Zoom pe tot ceea ce e nou în tehnologie, nu știu cum ar arăta viața fără un smartphone și sunt pasionat de sport.


>