← Zoom out

Cele mai bune oferte de Black Friday la telefoane Huawei

De Black Friday ai reduceri mari la telefoanele Huawei din shop-ul Vodafone și opțiuni pentru toate buzunarele.

Echipa Zoom in Black Friday 2020
13 Nov 2020  |  2 min
Cele mai bune oferte de Black Friday la telefoane HuaweiCele mai bune oferte de Black Friday la telefoane Huawei
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Black Friday a venit cu reduceri de până la 69% la telefoanele Huawei din shop-ul Vodafone. Printre smartphone-urile aflate la ofertă se numără și modele accesibile, dar și flagship-uri pe care le poți achiziționa acum la prețuri promoționale.

Huawei este printre cei mai populari producători de telefoane din lume, atât grație camerelor foto create în parteneriat cu Leica, dar și performanțelor bune per total pe care smartphone-urile le oferă.

Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021 vine cu câteva specificații impresionante, mai ales în ceea ce privește camerele foto. Avem patru camere pe spatele acestui telefon nou de la Huawei: Cameră macro 2MP, f/2.4, Senzor de profunzime 2MP, f/2.4, Cameră principală 48MP, f/1.8, Cameră Ultra-wide 8MP f/2.4. Camera principală are 8MP.

Noul Huawei P Smart 2021 are o baterie de 5.000 mAh, mare chiar și pentru standardele flagship-urilor, ceea ce înseamnă că nu vei rămâne fără baterie la finalul zilei. Iar dacă ai nevoie de încărcare rapidă, e bine de știut că Huawei aduce pe P Smart 2021 și fast charging-ul la 22.5 W.

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite este un telefon mid-range cu design similar lui P30. Are un display de 6.15 inci, cu rezoluție 1080 x 2312p, un sistem triplu de camere pe spate, un procesor octa-core cu 4 sau 6 GB de RAM, ceea ce îl face o variantă solidă pentru cei care au nevoie de un smartphone accesibil și funcțional.

P30 Lite beneficiază de serviciile Google, astfel că utilizatorii vor putea să își descarce toate aplicațiile de care au nevoie din Google Play Store.

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro ar trebui să fie cel mai bun smartphone făcut vreodată de Huawei. Telefonul este un upgrade al lui P30 Pro, cu un sistem quad de camere foto performante, durată bună a bateriei, care are 4.200 mAh, și cu un design elegant, cu margini curbate.

Flahsgip-ul are și un procesor puternic: Kirin 990 și display cu high refresh rate de 90 Hz. Huawei P40 Pro ar fi ocupat primul loc în topul telefoanelor Huawei, dacă ar fi beneficiat și de serviciile Google. Cu toate acestea, producătorul a dezvoltat propriul magazin de aplicații, App Gallery, unde utilizatorii pot găsi multe dintre aplicațiile pe care le folosesc zilnic. Google Maps și Youtube pot fi accesate din browser, iar aplicațiile care nu sunt încă disponibile în App Gallery pot fi descărcate prin APKPure sau APKMirror ori cu ajutorul Petal Search.

Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite este un telefon mid-range care, în mod surprinzător, vine cu un procesor performant: Kirin 810, care asigură fluiditate în utilizare și performanțe peste medie, fie că vorbim de gaming, browsing sau multitasking.

Smartphone-ul are o autonomie bună – aproape două zile de utilizare – asigurată de bateria de 4.200 mAh. Și, chiar dacă rămâi fără baterie, îți vei putea încărca rapid telefonul cu ajutorul adaptorului SuperCharge de 40W.

Huawei Y6P

Huawei Y6P este unul dintre cele mai accesibile telefoane Huawei și vine cu un display de 6.3 inci, la o rezoluție de 720 x 1600p, și un raport de display de 88.4%. Chiar dacă nu ai foarte mult spațiu de stocare (doar 32 GB), poți adăuga un cardSD cu memorie de până la 512 GB.

Bateria de 5.000 mAh nu te lasă la greu și durează aproximativ două zile, la o utilizare moderată, sau o zi jumate, dacă îl folosești intensiv.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>