← Zoom out

Cele mai bune oferte de Black Friday la telefoane Apple

De Black Friday, la Vodafone găsești reduceri considerabile la telefoanele Apple din shop, inclusiv la gama iPhone 12, lansată recent.

Echipa Zoom in Black Friday 2020
13 Nov 2020  |  3 min
Cele mai bune oferte de Black Friday la telefoane AppleCele mai bune oferte de Black Friday la telefoane Apple
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Telefoanele iPhone nu mai au nevoie de nicio prezentare. Apple a reușit să creeze un ecosistem intuitiv, ușor de folosit, aplicat pe niște smartphone-uri care au revoluționat adeseori industria. Cu un design elegant, putere mare de procesare și finisaje premium, telefoanele iPhone nu s-au numărat niciodată în topul smartphone-urilor ieftine.

De Black Friday, la Vodafone ți-am pregătit multe reduceri atractive atât la gama nouă iPhone 12, cât și la alte telefoane Apple populare.

Citește și -> Live updates: Black Friday la Vodafone. Reduceri masive la telefoane, TV cadou și oferte la abonamente și servicii

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max este cel mai mare telefon făcut vreodată de Apple și cel mai puternic. Smartphone-ul are un ecran mare și luminos, de 6.7 inci, un sistem ultra performant de camere foto/video, dar și un procesor rapid: A14 Bionic, cu 6 GB de RAM. Lansat la finalul lunii septembrie, iPhone 12 Pro Max este, fără îndoială, cel mai bun din gamă, din punct de vedere al specificațiilor.

La capitolul cameră, acest model are un senzor mult mai puternic, iar captarea luminii este cu 87% îmbunătățită. Un alt plus al celui mai mare „frate” din gama 12 de la Apple este zoom-ul optic de 4x, dublu față de modelul 12 Pro.

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro reprezintă cel mai mare salt dintre generațiile de iPhone din ultimii ani. Avem conectivitate 5G, un display mare, luminos, de 6.1 inci, cu rezoluție 1170x2532p, un procesor extrem de puternic, A14 Bionic de 5nm și este primul telefon din gama iPhone 12 care vine și în varianta cu spațiu de stocare de 512 GB.

Pe spate, camera foto beneficiază de o lentilă ultra wide de 12MP, alta wide de 12MP, cu un senzor mai mare cu 47% și stabilizare optică îmbunătățită, dar și o cameră telephoto de 52mm.

Smartphone-ul beneficiază de un Image Signal Processor care va permite procesarea rapidă a imaginilor și la un nivel mult mai spectaculos față de generațiile anterioare.

iPhone 12

iPhone 12 vine cu îmbunătățiri semnificative față de iPhone 11, mai ales la nivel de display și design. Avem aici un ecran OLED de 6.1 inci, un pas înainte față de LCD-ul de pe iPhone 11, cu rezoluție mai mare și culori mai vii.

iPhone 12 are o cameră duală pe spate de 12MP, cu senzori wide și ultra-wide care lucrează împreună pentru a reda cele mai bune fotografii. iPhone 12 include și HDR 3, care ajută la o redare mai spectaculoasă a culorilor și detaliilor din fotografiile făcute de utilizatori.

Un upgrade spectaculos este prezența Night Mode chiar și pe camera frontală, nu numai pe cele principale, de pe spate.

cum arata noul iphone 12

iPhone 12 Mini

iPhone 12 mini este cel mai mic telefon cu 5G disponibil în acest moment, având un display de 5.4 inci și cântărind doar 135 de grame. Este un telefon pentru cei care vor cel mai noi telefon Apple, putere de procesare din plin, camere foto excelente și conectivitate 5G, dar nu își doresc un smartphone la fel de mare precum cele pe care le-am văzut până acum în gama 5G.

Cel mai mic din gama iPhone 12, Mini nu se lasă mai prejos și aduce aceeași putere de procesare și tehnologia 5G, într-un telefon mai mic, cu ecran Super Retina XDR OLED și rezoluție 1080 x 2340p.

iPhone SE 2020

Cel mai accesibil smartphone produs de Apple, iPhone SE 2020, este la un preț și mai atractiv de Black Friday. Dacă ai văzut review-ul la iPhone SE 2020, știi deja că acest smartphone înglobează tehnologie nouă, cu procesor puternic, într-o carcasă mai veche. Rezultatul este un telefon pe care te poți baza, la un preț prietenos și pentru bugetele mai mici.

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro este compromisul perfect între calitate și preț din gama iPhone 11. Acest smartphone aduce performanța camerelor foto de pe Pro Max pe un telefon cu dimensiuni mai mici și mai compact.

Spre deosebire de versiunea clasică, iPhone 11 Pro vine cu un ecran de 5.8 inci OLED, deci de mai bună calitate, mai mic, ceea ce înseamnă utilizare mai simplă cu o singură mână, o cameră în plus pe spate, cea telephoto, de 12 MP, capabilă de zoom optic 2X. Toate aceste avantaje înseamnă și un preț ceva mai ridicat pentru acest device.

iPhone XR

Lansat în septembrie 2018, iPhone XR este versiunea mai accesibilă a lui XS. Punctele-forte ale lui XR sunt legate de durata excelentă de viață a bateriei și rapiditatea procesorului A12 Bionic, care se descurcă foarte bine cu task-urile uzuale, chiar dacă nu mai este cel mai nou chipset lansat de Apple. iPhone XR nu are Night mode, nici funcție de zoom optic, însă camera foto de 12 MP (f/1.8) livrează rezultate care îi vor mulțumi pe majoritatea utilizatorilor.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>