← Zoom out

Cele mai bune cinci filme și seriale de urmărit pe Netflix

Chiar dacă vara s-a încheiat, relaxarea e în continuare la ea acasă. Și dacă vorbim despre relaxare vorbim despre un film bun, un serial premiat. Platforma de streaming Netflix continuă să îşi îmbunătăţească gama de filme şi seriale, lună de lună.

Otravă in Featured, Zoom In
15 Jul 2021  |  3 min
Cele mai bune cinci filme și seriale de urmărit pe NetflixCele mai bune cinci filme și seriale de urmărit pe Netflix
Let others know:

Join the conversation:
0

Ca atare, o să vă recomand patru seriale pe care le-am văzut cu sufletul la gură și un film care mi-a plăcut extrem de tare. Pentru că tot s-a vorbit atât de mult despre fotbal în vara asta – cu Campionatul European care s-a încheiat cu victoria Italiei. Dacă vor e vorba despre Italia… începem cu o recomandare care fix despre asta are în prim-plan.

Baggio: Il Divin Codino

„Am ajuns la Fiorentina după o accidentare serioasă, așa că nu am jucat doi ani, iar în al treilea tot nu eram recuperat complet. În prima zi după operația la genunchi, i-am cerut mamei mele să mă omoare. I-am spus: dacă mă iubești, ucide-mă”, a mărturisit Baggio.

Povestea lui Roberto Baggio, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai lumii, cu momentele lui de glorie, depășirea accidentărilor și descoperirea budismului. „Nu am trimis un penalty peste poartă în viața mea, doar de data aia. Nu a fost ultima execuție, dar a fost lovitura de grație. De multe ori, înainte să mă ia somnul, acel moment încă îmi apare în minte. Când eram copil, visam să joc o finală de Campionat Mondial contra Braziliei. Singurul lucru pe care nu l-am visat a fost să se termine cu mine ratând un penalty”, povestea Baggio într-un interviu despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa. Filmul îi are în rolurile principale pe Andrea Arcangeli, Valentina Bellè și Andrea Pennacchi.

The Crown

Premiul pentru cel mai bun serial dramatic la Globurile de Aur și premii Emmy pentru Claire Foy și John Lithgow. Această dramă urmărește rivalitățile politice și viața amoroasă a reginei Elisabeta a II-a, precum și evenimentele care au modelat a doua jumătate a secolului XX. Serialul îi are în distribuție pe Olivia Colman, Helena Bonham Carter și Tobias Menzies.

Sezonul 1: Ajunsă regină, tânăra Elisabeta trebuie să rezolve mari probleme politice și personale, care deseori se intersectează, iscând conflicte neașteptate.

Sezonul 2: La începutul unei noi ere, regina Elisabeta se zbate într-o lume aflată în schimbare și încearcă să-și păstreze monarhia și mariajul.

Sezonul 3: Pe fundalul anilor ’60 și ’70, familia regală se confruntă cu trădări și conflicte, încercând să păstreze tradiția în contextul unei lumi în continuă schimbare.

Sezonul 4: În anii ’80, regina Elisabeta intră în conflict cu prim-ministrul Margaret Thatcher, iar prințul Charles începe o căsnicie zbuciumată cu lady Diana Spencer.

Peaky Blinders

Premiul BAFTA pentru Cel mai bun serial (dramă), iar Cillian Murphy și Charlie Murphy au fost premiați de IFTA. În 1919, în orașul Birmingham din Anglia, Tommy Shelby, șeful feroce al unei temute bande de gangsteri, e pus pe căpătuială cu orice preț. Serialul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cunoscut de absolut toată lumea și a creat o adevărată isterie în toată lumea. Serialul îi are în rolurile principale pe Cillian Murphy, Sam Neill și Helen McCrory. Stați pe recepție: sezonul 6, ultimul sezon, va fi lansat în 2021.

Lucifer

Votat cel mai popular serial de pe Netflix. Plictisit să tot fie Lordul Infernului, diavolul se mută în Los Angeles, unde deschide un club de noapte și formează o legătură cu un detectiv de la omucideri. Atitudinea lui de „naiba s-o ia” trebuie puțin schimbată, căci în oraș sosește mama sa – asta în sezonul 2.

În sezonul 3, Lucifer luptă cu o criză de identitate, iar noul și durul locotenent de poliție tulbură starea actuală a lucrurilor în privința lui Chloe și a celorlalți polițiști.

În sezonul 4, Chloe încearcă să asimileze dezvăluirea tulburătoare a lui Lucifer, iar un preot rebel vrea să împiedice înfăptuirea unei vechi profeții, iar în sezonul 5, Lucifer revine cu fast pe tărâmul celor vii, sperând să repare relația dintre el și Chloe. Chiar credeați că diavolul are parte de odihnă? Cea de-a doua parte a sezonului 5 din Lucifer este proaspăt lansată și merită neapărat văzută.

Lupin

Inspirat de aventurile lui Arsène Lupin, hoțul gentilom Assane Diop vrea să-și răzbune tatăl, victima unei nedreptăți provocate de o familie înstărită. Serialul este regizat de Louis Leterrier (câștigător al premiului Emmy) și îl are în rolul principal pe Omar Sy („Invincibilii”). Urmărit de Hubert și de acoliții lui, Assane îl caută cu disperare pe Raoul și își face un aliat neașteptat în planul lui măreț de a da în vileag crimele lui Hubert.

Vestea și mai bună este că te poți abona la Netflix cu factura ta de mobil – fără să folosești cardul, trebuie doar să-ți activezi această opțiune pe factura ta de mobil. Poți anula oricând dorești. Mai multe detalii găsiți aici.

Bucură-te de Netflix cu Vodafone


Otravă
Sunt pasionat de teatru, muzică, film, călătorii și fotografie, iubesc să descopăr lucruri cool în oraș, artă urbană, festivaluri și evenimente sportive, iar tehnologia mă ajută să împărtășesc totul și cu voi.


>