← Zoom out

Cel mai util update pregătit de Netflix pentru cei care adorm la film

Netflix testează un “sleep timer” pentru smartphone-uri, care va opri filmul sau serialul dacă adormi între timp.

Echipa Zoom in Devices
16 Feb 2021  |  1 min
Cel mai util update pregătit de Netflix pentru cei care adorm la filmCel mai util update pregătit de Netflix pentru cei care adorm la film
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

O altă utilitate a acestui update de la Netflix este că vei economisi consumul de date, odată ce aplicația se va opri, dar și bateria.

Noua funcție va fi disponibilă pentru început doar pentru câteva device-uri Android. Utilizatorii vor putea actualiza aplicația Neflix, apoi, în colțul din dreapta al ecranului, va apărea pictograma pentru „Sleep timer”, atunci când urmăresc ceva.

Odată ce ai dat click pe icon, poți alege să continui vizionarea pentru 15, 30 sau 45 de minute. Noua caracteristică va fi cu atât mai utilă în cazul în care ai opțiunea auto-play activată.

Dacă vei actualiza aplicația, dar nu vei vedea opțiunea de temporizare, acest lucru se întâmplă deoarece update-ul este încă disponibil pentru telefonul tău.

„Căutăm întotdeauna noi modalități de a îmbunătăți experiența Netflix a utilizatorilor pe mobil. Acest test este cel mai recent exemplu. Un nou cronometru care oferă membrilor mai mult control asupra experienței lor de vizionare prin simpla alegere a emisiunii sau filmului preferat și setarea unui cronometru fără a fi nevoie să își facă griji cu privire la întreruperea acestuia înainte ca acesta să se termine. Experimentăm și vom lansa această caracteristică pe scară largă doar dacă vom constata că îmbunătățește experiența utilizatorilor.”, a declarat un reprezentat Netflix, conform Trusted Reviews.

Totuși, până acum nu se știe dacă opțiunea va fi disponibilă și pentru Apple sau pentru TV.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>