← Zoom out

Ceasuri, tablete și servicii noi. Noutățile prezentate de Apple într-un eveniment special

Pe 15 septembrie, Apple a organizat un eveniment special în cadrul căruia a prezentat mai multe device-uri și servicii noi. iPhone 12 se lasă încă așteptat.

Echipa Zoom in iOS Tips, Lansări
16 Sep 2020  |  3 min
Ceasuri, tablete și servicii noi. Noutățile prezentate de Apple într-un eveniment specialCeasuri, tablete și servicii noi. Noutățile prezentate de Apple într-un eveniment special
Let others know:

Join the conversation:
0

Acest eveniment transmis on-line pe site-ul Apple a marcat lansarea unei noi generații de ceasuri Apple Watch, Series 6 și SE, iPad Air a primit un upgrade și un redesign discret, iar iPad a fost readus în fața utilizatorilor cu mai multe îmbunătățiri.

Alături de aceste device-uri, Apple s-a concentrat și pe servicii noi, precum Apple One și Apple Fitness+. De asemenea, iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 și tvOS 7 a devenit disponibile începând de pe 16 septembrie.

Apple Watch Series 6

Vedeta serii a fost noul smartwatch prezentat Apple, Watch Series 6, care va veni în două culori noi, navy blue și roșu. În privința specificațiilor, acest model beneficiază de un altimetru, un senzor nou care va măsura nivelul de saturație a oxigenului din sânge, dar și de un procesor nou, denumit S6, despre care producătorul susține că este cu 20% mai rapid față de cel regăsit pe generația 5.

Display-ul always-on va fi de 2.5 ori mai luminos și va veni cu o serie noua de interfețe. În plus, pe acest ceas, Apple a adus serviciul „Family Setup” care va permite configurarea unui model pentru o persoană din familie care nu deține un iPhone.

Nici brățările ceasului nu au fost uitate, Apple anunțând brățări „Solo Loop”, care nu mai necesită o încuietoare. Apple Watch Series 6 va avea un preț de plecare de 399$ și este disponibil la precomandă din data de 18 septembrie.

Apple Watch SE

Apple Watch SE
Foto: Apple

Acest eveniment a marcat și introducerea unui smartwatch Apple „de buget”. Apple Watch SE vine cu același design regăsit și pe modelul Series 6, suportă funcțiile Family Setup și Fall Detection și are în spate procesorul S5, adus în prim-plan odată cu generația trecută.

Apple Watch SE este disponibil la precomandă tot din 18 septembrie și va avea un preț de plecare de 279 de dolari.

iPad Air

Trecem acum la tablete, unde iPad Air a fost redesenat și vine acum cu margini mult mai discrete, are un display Liquid Retina de 10.9 inch, Touch ID poziționat pe butonul de Power, procesorul Apple A14 Bionic, chip-ul așteptat și pe viitorul iPhone 12, care conform producătorului ar trebui sa genereze cu 40% mai multă capacitate de procesare față de generația trecută și o creștere cu 30% a performanțelor grafice.

Această tabletă vine cu un conector USB-C și va fi compatibil cu Apple Magic Keyboard și Apple Pencil. iPad Air are un preț de plecare de la 599 de dolari și va fi disponibil la precomandă începând cu luna octombrie a acestui an.

iPad

iPad nou lansat de Apple
Foto: Apple

Considerat deja un device entry-level, iPad a primit câteva îmbunătățiri în privința performanțelor sale. Tableta vine acum cu un A12 Bionic și va fi compatibilă cu Smart Keyboard și prima generație Apple Pencil. În privința design-ului, noul iPad nu iese cu nimic în evidență față de ultima generație.

Apple One

Așteptat deja de ceva timp, Apple One a debutat în cadrul evenimentului din 15 septembrie. Acesta permite adunarea tuturor serviciilor Apple într-un singur tip de abonament. Abonații la Apple One vor avea acces la iCloud, Apple Music, Apple Arcade, Fitness+ și News+.

Apple Fitness+

Compania americană a lucrat în ultima perioadă la propriul serviciu dedicat pasionaților de fitness. Acesta a fost lansat acum, se numește Fitness+, va fi integrat cu iPhone, iPad și Apple TV, va oferi antrenamente ghidate alături de monitorizarea constantă a pulsului, pașilor și caloriilor și va transmite toate datele centralizate pe Apple Watch.

Serviciul va fi disponibil la finalul acestui an și va costa 10 dolari pe lună sau 80 de dolari pe an. Pentru cei care vor achiziționa Apple Watch, serviciul va fi gratuit pentru trei luni.

Noile sisteme de operare Apple

iOS 14 a fost lansat

Acest eveniment a marcat și lansarea oficială a patru sisteme noi de operare. iOS 14, care vine cu noutăți și îmbunătățiri majore, iPad OS 14, watchOS 7 și tvOS 7 sunt disponibile pentru upgrade începând din data de 16 septembrie. Singurul sistem de operare care a fost lăsat pentru finalul acestui an este viitorul macOS Big Sur, dedicat Mac-urilor.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>