← Zoom out

Ce cadou îți faci de Paște dacă ești pasionat de tehnologie

Tradiția spune că de Paște ne înnoim hainele, însă noi fiind pasionați de tehnologie și gadgeturi, suntem mult mai atrași să facem achiziții din acest domeniu.
În cazul în care vrei să îți faci un cadou sau vrei să faci cuiva o surpriză cu ocazia Sărbătorilor de Paști, ți-am pregătit mai jos câteva idei foarte faine:

Ovvy in Fără categorie
20 Apr 2022  |  2 min
Ce cadou îți faci de Paște dacă ești pasionat de tehnologieCe cadou îți faci de Paște dacă ești pasionat de tehnologie
Sursa Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

1. Stație de încărcare DualSense

Acesta este probabil gadgetul la care am fost cel mai reticent atunci când mi l-am cumpărat, însă pe parcurs s-a dovedit a fi extrem de folositor în viața mea de gamer.

Dacă ești un player împătimit ți s-a întâmplat cu siguranță să rămâi fără baterie la controller și să fii nevoit să îl “cablezi” pentru a putea să continui jocul. Ei bine cu stația de încărcare DualSense nu o să mai ai niciodată această problemă, cum termini sesiunea de gaming, în loc să lași controller-ul pe birou, îl așezi foarte simplu în stație iar acesta rămâne mereu încărcat și pregătit pentru un nou maraton de gaming.

2. Cășți Beats Studio 3 Wireless

Un lucru foarte important în viața noastră este echilibrul și ținând cont că îmi petrec ore bune în studio înregistrând și editând, încerc să fac mișcare de minimum cinci ori pe săptămâna.

Îmi place tare mult să merg la sală și iubesc antrenamentele de genul push/pull/legs însă îmi displace maxim să fac cardio. Deși mă simt extraordinar de bine atât fizic cât și mental după o sesiune de cardio, mi se pare că timpul trece îngrozitor de greu.

Așa că m-am gândit să îmi ușurez puțin misiunea și să îmi achiziționez o pereche de căști care să facă timpul să treacă mai repede. După ce m-am documentat bine, am făcut alegerea de a merge pe modelul Beats Studio 3 Wireless.

Arată bestial, se aud foarte bine, sunt destul de ușoare și foarte comode + controlul butoanelor este simplu și ușor de învățat.

3. Ceas Garmin Instinct eSports

Este foarte important în viață să îți cunoști corpul, iar ceasul Garmin Instinct eSports mi-a permis să monitorizez în detaliu aspectele de bază din viața mea. De la o înțelegere mai profundă a somnului, la un calcul exact al caloriilor consumate + multe alte opțiuni de mare ajutor, acest gen de ceas este un must have.

Rezistent la apă, confortabil la mâna, cu o baterie cu durată mare de viață, acest ceas reprezintă un cadou care îți poate schimba viața.

4. Cei de la Vodafone au o ofertă foarte foarte tare la TV + Internet, mai exact la pachetul Vodafone Maxim, un pachet care îți oferă:

  • Televiziune cu 206 canale cu opțiunea Sport Inclusă (14 canale TV) și 3 canale 4K;
  • Vodafone TV, funcții avansate de vizionare pe canalele TV și acces rapid la cele mai cunoscute aplicații cu filme și seriale;
  • NET maxim, beneficiezi de viteză maximă de net disponibilă la adresa ta, în funcție de acoperirea serviciilor: Net 1000 sau Net 500.

Mai multe detalii poți găși aici: Vodafone Maxim

5. Un telefon nou

Dacă ești în căutarea unui telefon care face poze blanao și oferă o experiență de gaming foarte bună atunci ți-am pregătit mai jos o lista de smartphone-uri foarte bune calitativ care se află acum la reducere pe Vodafone.ro:

Sper că ți-au fost de ajutor propunerile de mai sus, dacă ai și tu câteva idei de cadouri pentru perioada sărbătorilor te aștept cu un comentariu. O zi frumoasă tuturor!!


Ovvy
Sunt Ovidiu Pătrașcu, iar cele două mari pasiuni ale mele, fotbalul și tehnologia, m-au făcut campion mondial și european la FIFA. Sunt creator de conținut pe YouTube, unde îmi împart toate secretele din FIFA cu voi.


>