← Zoom out

CAT S62 Pro VS. CAT S42H Plus – Ce telefon ți se potrivește cel mai bine

Așa cum știm, telefoanele CAT se diferențiază mult de celelalte branduri prin rezistență, durată de viață, plus alte aspecte unice pe care fanii smartphone-urilor robuste le îmbrățișează cu încredere. Dacă ești printre utilizatorii care au nevoie de un telefon gândit să reziste la căzături, șocuri, zgârieturi, murdărie, praf, umezeală și multe alte intemperii, comparativul următor te poate ajuta să alegi modelul CAT potrivit pentru tine.

Uită de grija că îți poți sparge telefonul dacă îl scapi de jos și fă cunoștință cu cele două modele CAT S62 Pro și CAT S42H+, prezentate în rândurile următoare.

Echipa Zoom in Lansări
15 Jun 2022  |  4 min
CAT S62 Pro VS. CAT S42H Plus – Ce telefon ți se potrivește cel mai bineCAT S62 Pro VS. CAT S42H Plus – Ce telefon ți se potrivește cel mai bine
Let others know:

Join the conversation:
0

Top trei avantaje ale lui CAT S62 Pro

CAT S62 Pro este un smartphone construit să reziste la apă, praf, șocuri și vine echipat cu o cameră cu termoviziune, FLIR (forward-looking infrared), utilă în nenumărate situații. Acestea sunt și primele două avantaje de care te poți bucura dacă alegi un CAT S62 Pro .

Este echipat cu o cameră cu termoviziune

CAT S62 Pro este echipat cu o cameră de 8 MP pentru selfie şi o cameră pe spate, de 12 MP, cu tehnologie Dual Pixel PDAF şi deschidere F/1.8. Tot pe spatele telefonului vei găsi și senzorul termic FLIR, astfel că vei avea un ajutor de nădejde mai ales dacă ai un job în domeniul construcțiilor. Folosind camera cu termoviziune, instalatorii pot găsi robineți sau țevi înfundate dintr-o anumită rețea de apă, pot vedea care este turul și returul centralei termice, care sunt țevile pentru încălzire din apartament și dacă există sau nu probleme. Camera cu termoviziune a lui CAT S62 Pro aduce o serie de îmbunătățiri și funcții care merită explorate.

Are o durată lungă de viață

CAT S62 Pro este un smartphone ultra rezistent, testat la scăpări pe beton şi oţel, de la 1.8 metri înălțime. De asemenea, se descurcă bine și la intemperii, temperaturi extreme, schimbări de temperatură. Displayul este protejat cu Gorilla Glass 6, rezistentă la zgârieturi, iar corpul combină o ramă metalică solidă, cu șuruburi la vedere, cu un spate acoperit cu TPU cauciucat extra aderent, construit pentru a rezista la orice i-ar pune integritatea în pericol.

Telefonul poate fi spălat și igienizat – este rezistent la apă

Având certificări IP68 și IP69, CAT S62 Pro este rezistent la apă, poate fi scufundat până la 1.5 m, timp de 35 de minute, fără să pățească nimic. Mai mult decât atât, CAT S62 Pro poate fi spălat și igienizat cu săpunuri, dezinfectante pentru mâini, spray-uri antibacteriene, șervețele cu alcool și chiar înălbitor, fără să se deterioreze.

Sursa foto: CAT

Top trei avantaje ale lui CAT S42H+

CAT S42 H+ este cunoscut nu doar pentru rezistența sa, ci și pentru noul grad de igienă pe care îl promovează. Iată câteva detalii în rândurile următoare:

CAT S42H+ este primul telefon cu protecție antibacteriană

CAT S42 H+ este considerat primul telefon care beneficiază de protecție antibacteriană aplicată direct pe bodyul produsului. Pentru prima dată, toate componentele externe ale smartphone-ului au fost amestecate cu un aditiv antimicrobian pe bază de ioni de argint, pentru o protecție excepțională împotriva germenilor, oferind siguranță utilizatorilor. S-a dovedit faptul că acest tip de protecție inhibă replicarea celulelor bacteriene cu până la 80% în 15 minute și cu până la 99,9% în 24 de ore.

Este un smartphone ultra rezistent

CAT S42 H+ vine echipat cu celebra carcasă militară, antiaderentă, cu certificare IP68 și IP69 împotriva apei și a prafului. Astfel că, telefonul rezistă la scăpări pe beton şi oţel de la 1.8 metri înălţime, la scufundare în apă caldă cu săpun, poate fi șters în mod repetat cu înălbitor, dar și cu amestecuri chimice (bazate pe alcool) întâlnite în igiena mâinilor.

Are un preț accesibil

CAT S42 H+ este la un preț accesibil în comparație cu alte telefoane care vin cu protecție IP68 împotriva apei și prafului. Astfel că, poți beneficia de un smartphone cu durată lungă de viață la mai puțin de 300 euro, în shopul Vodafone.

Sursa: CAT

Comparație și concluzii

Dacă ai urmărit avantajele fiecărui model în parte, probabil că ai identificat deja câteva asemănări și diferențe. De exemplu, rezistența, durabilitate, protecția împotriva apei și prafului sunt comune și le poți întâlni atât pe CAT S42 H+, cât și pe CAT S62 Pro. Ambele modele se bucură de un design robust, gândit să reziste. Cele două telefoane sunt ideale pentru cei care lucrează în „Dirty Jobs” cum sunt numite de celebra emisiune de pe Discovery. Diferența majoră este că fiecare model vine cu ceva unic. CAT S42 H+ sparge monotonia prin protecția sa care ține la distanță bacteriile, în timp ce CAT S62 Pro surprinde prin camera sa cu senzor termic.

Dincolo de aceste aspecte există și alte diferențe pe care merită să le menționăm:

  • Dimensiunea displayului – CAT S62 Pro vine cu un ecran de 5.7”, cu 0.2 inchi mai mare decât CAT S42 H+. De asemenea, rezoluția este puțin mai bună pe S62 Pro și este de 1080 x 2160 pixels, în timp ce pe S42 H+ vei găsi o rezoluție de 720 x 1440 pixels. Densitatea numărului de pixeli este mai mare pe S62 și de asemenea, protecția Gorilla Glass este diferită. Pe S62 Pro vei avea Corning Gorilla Glass 6, în timp ce S42 H+ aduce un Corning Gorilla Glass 5.
  • Performanța este de asemenea diferită. CAT S62 Pro vine echipat cu un procesor Snapdragon 660 de 14 nm, pe care poți rula cele mai recente aplicații, te poți uita la filme, poți juca jocurile preferate. Ca spațiu de stocare, telefonul oferă 128GB memorie internă și 6GB memorie RAM.  Pe CAT S42 H+ vei găsi un procesor diferit – Mediatek MT6761D Helio A20 de 12 nm cu patru nuclee și un spațiu de stocare ceva mai mic. 32GB memorie internă și 3GB memorie RAM cu posibilitatea de a extinde memoria până la 128GB cu ajutorul unul card microSD.
  • Sistemul de camere –  dacă pe CAT S62 Pro întâlnim senzorul termic, o cameră principală de 12 MP și camera de selfie de 8 MP, telefonul CAT S42 H+ vine cu o singură cameră foto pe spate de 13MP capabilă să filmeze la o rezoluție de 1080px la 30fps și o cameră de selfie de 5MP.
  • Bateria – la partea de autonomie, cele două telefoane sunt destul de apropiate.  CAT S62 Pro  vine cu o baterie de 4000 mAh, iar CAT S42 H+ vine cu o baterie Li-Ion de 4200 mAh.

Așadar, pe tine care te atrage mai mult, CAT S62 Pro sau CAT S42H Plus?


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>