← Zoom out

CAT S62 Pro review – telefon ultra rezistent, cu senzor termic FLIR performant

Vești bune pentru clienții Vodafone, dar nu numai. De curând, în shopul Vodafone poți găsi și telefoane din seria CAT, celebrul producător care, pe lângă vehicule de construcții și echipamente grele, lansează și telefoane ultra rezistente la impact dur şi la intemperii. Așa că, în articolul de azi, prezentăm în detaliu unul dintre modelele robuste CAT, S62 Pro.

Echipa Zoom in Lansări
24 May 2022  |  3 min
CAT S62 Pro review – telefon ultra rezistent, cu senzor termic FLIR performantCAT S62 Pro review – telefon ultra rezistent, cu senzor termic FLIR performant
Let others know:

Join the conversation:
0

CAT S62 Pro – Specificații tehnice – Ce aduce diferit

CAT S62 Pro este a treia generație a seriei CAT S60 și este un telefon care iese în evidenţă prin noul său senzor termic FLIR  (forward-looking infrared), amplasat deasupra camerei. CAT S62 Pro aduce câteva îmbunătățiri exclusive care oferă și mai multe detalii termice utile în localizarea și diagnosticarea umezelii, curenților, scurgerilor, scurtcircuitului electric sau temperaturii ridicate. Combinat cu tehnologia VividIR de la FLIR, Cat S62 Pro oferă o calitate îmbunătățită a imaginii și o rezoluție termică mai mare.

Design modern, robust și serios

Cum era de așteptat, CAT S62 Pro se detașează rapid de telefoanele slim, finuțe și cu finisaj lucios și vine cu un aspect mai robust, cu o grosime de 11.9 mm, 248 g greutate, cu rame din aluminiu și cu body durabil, certificat IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf, dar şi cu certificare militară (MIL SPEC 810H).

CAT S62 Pro este un smartphone ultra rezistent, testat la scăpări pe beton şi oţel de la 1.8 metri înălţime. De asemenea, se descurcă bine și la intemperii, temperaturi extreme, schimbări de temperatură şi contacte dure. Displayul este protejat cu Gorilla Glass 6, rezistentă la zgârieturi, iar corpul combină o ramă metalică solidă, cu șuruburi la vedere, cu un spate acoperit cu TPU cauciucat extra aderent, construit pentru a rezista la orice i-ar pune integritatea în pericol.

Sursa Foto: CAT

Display decent

Decent este cuvântul care ar putea descrie cel mai bine displayul lui CAT S62 Pro. Astfel că, telefonul vine cu un IPS LCD, cu dimensiuni deloc extravagante – 5.7”, 69.0% raport ecran-body, rezoluție 1080 x 2160 pixeli. Culorile sunt și ele decente, nu sunt foarte editate sau strălucitoare cum putem găsi pe un Super AMOLED. Un avantaj al displayului este că poate fi manevrat ușor, chiar și atunci când ai mănuși sau ai degetele ude. Smartphone-ul poate continua să funcționeze în diverse condiții.

Cameră foto- video cu senzor termic FLIR

CAT S62 Pro este echipat cu o cameră de 8 MP pentru selfie şi o singură cameră pe spate, de 12 MP, cu tehnologie Dual Pixel PDAF şi deschidere F/1.8. Există şi bliţ LED, iar deasupra lui este senzorul termic FLIR.

Alimentat de cea mai înaltă rezoluție FLIR disponibilă astăzi, senzorul FLIR Lepton 3.5, de calitate profesională, aduce o creștere de patru ori a numărului de pixeli termici. CAT S62 Pro este un instrument avansat, care oferă acces instantaneu la imagini termice de calitate profesională într-un smartphone robust.

Baterie care rezistă până la două zile de utilizare generală

La capitolul autonomie, CAT S62 Pro vine cu o baterie Li-Ion de 4000 mAh, gata să te susțină în taskurile tale, cât este ziua de lungă.

CAT S62 Pro – Performanță

Pe partea de performanță, telefonul vine echipat cu un procesor Snapdragon 660 de 14 nm, pe care poți rula cele mai recente aplicații, te poți uita la filme, poți juca jocurile preferate. Ca spațiu de stocare, telefonul oferă 128GB memorie internă și 6GB memorie RAM. De asemenea, ai sloturi dual SIM și memorie extensibilă prin microSD (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM).

Pentru cine este CAT S62 Pro

Sursa foto: CAT

Dacă știi că stilul tău de viață și mai ales mediul tău de lucru nu sunt compatibile cu telefoanele subțiri, fără certificări IP, atunci iată câteva motive în plus să iei în considerare un CAT S62 Pro.

Este un telefon ultra rezistent

CAT este o companie cunoscută pentru fabricarea vehiculelor de construcții și a echipamentelor grele, așa că în ton cu domeniul lor este și CAT S62 Pro – un telefon rezistent la căzături, șocuri, zgârieturi, murdărie, praf, umezeală și multe alte intemperii. S62 Pro este un telefon dedicat celor care nu vor să aibă grija rezistenței smartphone-ului. Telefonul poate fi scăpat pe jos, pe asfalt, în apă, poate fi uitat în ploaie sau praf fără să pățească nimic.

Este un telefon igienic

Potrivit celor de la CAT,  poți chiar spăla și igieniza telefonul cu apă și săpun sau cu dezinfectante pentru mâini, spray-uri antibacteriene, șervețele cu alcool și chiar înălbitor, fără niciun fel de problemă. Astfel că, dacă lucrezi în medii cu mult praf, cum ar fi în domeniul construcțiilor, CAT S62 Pro este mai mult decât recomandat. Telefonul face față unor temperaturi cuprinse între -25 de °C și +55 °C și este special creat pentru „joburile din medii dure”.

Vine echipat cu o cameră cu termoviziune

Camera cu termoviziune este utilă în multe domenii de lucru. De exemplu, folosind camera cu termoviziune, instalatorii pot găsi robineți sau țevi înfundate dintr-o anumită rețea de apă, pot vedea care este turul și returul centralei termice, care sunt țevile pentru încălzire din apartament și dacă există sau nu probleme. Așa cum menționam anterior, CAT aduce îmbunătățiri exclusive pe partea de senzorul FLIR, care merită explorate.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>