← Zoom out

CAT S42H+ review – primul telefon cu protecție antibacteriană

După ce în articolul anterior am detaliat toate beneficiile cu care impresionează telefonul CAT S62 Pro, acum a venit rândul lui CAT S42H Plus să fie „luat la întrebări”. Reviewul de azi prezintă, în detaliu, toate beneficiile lui S42H Plus.

Echipa Zoom in Lansări
24 May 2022  |  3 min
CAT S42H+ review – primul telefon cu protecție antibacterianăCAT S42H+ review – primul telefon cu protecție antibacteriană
Sursa foto: CAT
Let others know:

Join the conversation:
0

Citește și: CAT S62 Pro review – telefon ultra rezistent, cu senzor termic FLIR performant

Specificații tehnice – Ce aduce nou CAT S42 H+

Cu rezistența telefoanelor CAT deja ne-am obișnuit. Brandul este destul de cunoscut pentru pasiunea sa de a construi smartphone-uri robuste, dedicate utilizatorilor care lucrează în medii și condiții dificile de muncă. Însă, odată cu CAT S42 H+ a fost adus un nou standard în ceea ce privește igiena dispozitivelor mobile. CAT S42 H+ este considerat primul telefon care beneficiază de protecție antibacteriană aplicată direct pe bodyul produsului. Iată mai multe detalii în rândurile următoare.

Design –  un telefon robust cu ioni de argint antimicrobieni

La fel ca și celelalte modele CAT, și S42 H+ se detașează rapid de telefoanele finuțe, cu finisaj lucios și vine cu un design serios, robust, echipat cu celebra carcasă militară, antiaderentă, cu certificare IP68 și IP69 împotriva apei și a prafului. CAT S42 H+ este un smartphone ultra rezistent, testat la scăpări pe beton şi oţel de la 1.8 metri înălţime.

Are o grosime de 12.7 mm, 220 g greutate, cu rame din aluminiu și cu body durabil, certificat IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf, dar şi cu certificare militară (MIL SPEC 810H).

CAT S42 H+ este un smartphone ultra rezistent, testat la:

  • scăpări pe beton şi oţel de la 1.8 metri înălţime;
  • scufundare în apă caldă cu săpun;
  • ștergere repetată cu înălbitor de peste 3000 de ori, dar și cu amestecuri chimice (bazate pe alcool) întâlnite în igiena mâinilor.

Pe lângă rezistență, designul telefonului vine și cu acea protecție unică împotriva bacteriilor. Pentru prima dată, toate componentele externe ale smartphone-ului au fost amestecate cu un aditiv antimicrobian pe bază de ioni de argint, pentru o protecție excepțională împotriva germenilor, oferind siguranță utilizatorilor. S-a dovedit faptul că acest tip de protecție inhibă replicarea celulelor bacteriene cu până la 80% în 15 minute și cu până la 99,9% în 24 de ore.

Pe scurt, CAT S42 H+  este un telefon conceput pentru cei care cer mai mult de la smartphone-ul lor în materie de design, protecție și durată de viață.

Sursa: CAT

Display compact de doar 5.5”

CAT S42 H+ este ideal pentru cei cărora le este dor de telefoanele compacte cu ecrane mic. Smartphone-ul vine cu un display tip IPS LCD de 5.5”, cu o rezoluție de 720 x 1440 pixels, cu un raport ecran-body de 69.0%. Ecranul redă imaginile și conținutul în culori cât mai apropiate de realitate.

Displayul lui CAT S42 H+ nu este orice fel de display, el poate fi manevrat ușor, chiar și atunci când ai mănuși sau ai degetele ude. Nu în ultimul rând, ecranul este protejat cu Gorilla Glass 5, rezistentă la zgârieturi, șoc, praf, căderi, intemperii și la un mediu de lucru destul de dur.

Sursa: CAT

Camere foto-video simple

CAT S42 H+ vine cu o singură cameră foto pe spate și o cameră de selfie în partea frontală. Camera principală este un wide de 13MP, cu f/2.0 și cu LED flash, capabilă să filmeze la o rezoluție de 1080px la 30fps. Camera de selfie vine cu 5MP.

Baterie care rezistă

La capitolul autonomie, CAT S42 H+ vine cu o baterie Li-Ion de 4200 mAh, gata să te susțină în taskurile tale, cât este ziua de lungă.

Performanță

Performanța telefonului este dată de procesorul Mediatek MT6761D Helio A20 de 12 nm cu patru nuclee. Sistemul de operare este Android 10. Ca spațiu de stocare, telefonul oferă 32GB memorie internă și 3GB memorie RAM. De asemenea, ai slot pentru microSD astfel că poți extinde memoria până la 128GB.

Un lucru interesant la telefonul CAT este că el vine cu un set de aplicații numite ToolBox unde ai acces la numeroase programe dedicate oamenilor activi care preferă să își petreacă timpul liber în natură. Aici vei avea acces la aplicații de navigație, meteo, fitness plus altele.

CAT S42 H+ este cel mai bun telefon pentru tine dacă:

Trăgând linie și făcând un scurt rezumat, CAT S42 H+ este un telefon dedicat oamenilor care muncesc în medii mai dure și care au nevoie de un smartphone pe măsură, adică să fie rezistent la intemperii, la șocuri, zgârieturi, scufundări și chiar căderi de până la 1,8 m.

Este un telefon robust, ideal pentru cei care lucrează în „Dirty Jobs” cum sunt numite  de celebra emisiune de pe Discovery. CAT S42 H+ sparge monotonia prin protecția sa antibacteriană care ține la distanță bacteriile.

De asemenea, telefonul este dedicat celor care apreciază smartphone-urile cu ecrane compacte, de 5.5”.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>