← Zoom out

Cât de multe știi despre iPhone? Află la câte dintre aceste 10 întrebări poți răspunde corect

Nu este niciun secret că lumea smartphone-urilor poate fi împărțită uneori. Pe de o parte avem acei utilizatori hardcore ai unui brand, pe de altă parte îi vedem pe acei „early adopters” care schimbă producătorii doar pentru a fi mereu la zi cu inovațiile de pe piața dispozitivelor mobile.

Echipa Zoom in Quiz
14 Jun 2020  |  0 min
Cât de multe știi despre iPhone? Află la câte dintre aceste 10 întrebări poți răspunde corectCât de multe știi despre iPhone? Află la câte dintre aceste 10 întrebări poți răspunde corect
Let others know:

Join the conversation:
1

În orice caz, cu iPhone, Apple a reușit să se încadreze în ambele categorii, adunând atât un „fan base” important, dar reprezentând mereu o provocare și pentru concurență.

Dincolo de specificațiile tehnice punctuale, telefoanele Apple au fost considerate mereu de top, bine construite și performante, motive suficient de solide pentru a dobândi fidelitatea utilizatorilor.

Acest quiz se adresează celor pentru care iPhone-ul nu reprezintă niciun secret și îi provoacă să își descopere singuri slăbiciunile. Tu la câte întrebări poți răspunde corect?


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?
  • Quiz cam prost realizat. Detin iPhone inca de la primul model, pe care inca il am si pe care au implementat ecran multi-touch, in 2007 nu in 2009.  • >