← Zoom out

Cele mai interesante jocuri care ne așteaptă în 2022

Deși mă joc mult FIFA, pe alocuri prea mult :)), din când în când îmi atrag atenția și alte jocuri. De la epica serie “Age of Empires” până la incredibilul “The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, pot spune cu siguranță că mai există “viață” și în afara jocului FIFA :)).
Mai jos v-am pregătit o listă cu cinci jocuri care urmează să fie lansate în prima parte a acestui an, o lista din care este imposibil să nu te “agațe” măcar un joc.

Ovvy in Featured
31 Jan 2022  |  2 min
Cele mai interesante jocuri care ne așteaptă în 2022Cele mai interesante jocuri care ne așteaptă în 2022
Sursa: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

God of War: Ragnarök

Începem lista cu un joc care se anunță a fi extrem de interesant, God of War: Ragnarök continuă povestea lui Kratos și Atreus pe PS4 și PS5.

Acțiunea are loc la trei ani după întâmplările din jocul anterior. Împreună, cei doi eroi trebuie să oprească acum Ragnarök-ul, sfârșitul lumii (povestea va fi bineînțeles mult mai variată & abia aștept să văd cum o să ne surprindă cei de la Santa Monica Studio).

Mai multe informații despre acest joc, care este așteptat să fie lansat în perioada Aprilie-Mai, gășiți aici: God of War: Ragnarök 

Elden Ring

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului este Elder Ring, un joc al cărei acțiune se desfășoară într-un tărâm cu o istorie bogată și sângeroasă, realizată de Hidetaka Miyazaki – creatorul seriei de jocuri video DARK SOULS.

Acest mult așteptat open-world RPG, care i-a adus împreună pe George R. R. Martin și Hidetaka Miyazaki urmează să fie lansat pe 25 februarie.

Dying Light 2: Stay Human

Dacă ești pasionat de jocurile open-world cu zombie, atunci acest joc s-ar putea să fie exact ceea ce cauți. Luând rolul lui Aiden Caldwell, un supraviețuitor infectat caută un leac pentru condiția sa, într-un oraș unde jucătorul întâlnește și are posibilitatea de a ajuta diverse facțiuni. Vei putea să schimbi storyline-ul și chiar lumea, printr-un nou feature numit acțiuni și consecințe.

Jocul este plasat la 15 ani după evenimentele din Dying Light, timp în care virusul Harran s-a răspândit în întreaga lume și a evoluat, ducând lumea într-o perioadă cunoscută sub numele de Evul Întunecat Modern.

Mai multe detalii despre acest super joc, care urmează să fie lansat pe 4 februarie, găseșți aici Dying Light 2: Stay Human

Gran Turismo 7

Mă uităm zilele trecute la trailer-ul acestui joc și în multe momente am crezut că imaginile sunt din realitate, grafica fiind una absolut incredibilă.

De la mașinile clasice, până la reintroducerea legendarului mod de simulare GT, Gran Turismo 7 reunește cele mai bune caracteristici din versiunile anterioare ale seriei și introduce bineînțeles noi mașini și challenge-uri.

Disponibil începând cu 4 martie, gășiți mai multe detalii despre acest super simulator auto aici: Gran Turismo 7 

Horizon Forbidden West

Continuarea fabulosului Zero Dawn urmează să fie lansat pe 18 februarie pe PS5 & PS4 și este cu siguranță unul dintre jocurile ”must play” ale anului 2022.

Rămâne totuși de văzut dacă cei de la Guerilla Games vor câștiga din nou titlul de jocul anului, competiția de anul acesta fiind una foarte strânsă.

Mai multe detalii despre acest joc puteți găsi aici: Horizon Forbidden West 

 


Ovvy
Sunt Ovidiu Pătrașcu, iar cele două mari pasiuni ale mele, fotbalul și tehnologia, m-au făcut campion mondial și european la FIFA. Sunt creator de conținut pe YouTube, unde îmi împart toate secretele din FIFA cu voi.


>