← Zoom out

Când am putea vedea primul smartphone cu display rulabil din lume

Lumea telefoanelor pliabile pare să se extindă. În curând vom putea asista la lansarea unui smartphone cu display care se rulează.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
4 Nov 2020  |  1 min
Când am putea vedea primul smartphone cu display rulabil din lumeCând am putea vedea primul smartphone cu display rulabil din lume
Let others know:

Join the conversation:
0

Producătorul LG lucrează la un telefon cu un tip complet nou de display, iar lansarea acestui nou device ar putea avea loc în următoarele luni, notează publicația The Elec.

Gigantul din lumea dispozitivelor electronice a prezentat o imagine de preview cu această tehnologie nouă în cadrul lansării modelului LG Wing, un smartphone dual-screen în care ecranul principal se rotește.

Potrivit sursei citate, ceea ce până acum a fost doar un concept îndrăzneț s-ar putea transforma într-o lansare oficială în luna martie a anului viitor.

Parte a proiectului Explorer dezvoltat de LG, acest smartphone nou a purtat până acum numele de cod „Project B”.

Cu adevărat special la viitorul model este posibilitatea de a extinde display-ul principal cu un ecran secundar care se rulează în interiorul device-ului.

Alături de acest model, LG mai lucrează la un flagship care în clipa de față poartă de asemenea un nume de cod, „Rainbow”, care ar urma să aibă specificațiile similare ale unui LG V series, care folosește cel mai important procesor de la Qualcomm, Snapdragon 865.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>