← Zoom out

De Black Friday la Vodafone ai super tehnologie începând de la 5 EURO/lună

Anul acesta de Black Friday, ofertele Vodafone nu se opresc la smartphone-uri și gadgeturi. Reducerile merg și în direcția serviciilor de televiziune și internet fix, astfel ca tu să te bucuri de cel mai bogat conținut, la cel mai bun preț.

Echipa Zoom in Black Friday la Vodafone
11 Nov 2021  |  2 min
De Black Friday la Vodafone ai super tehnologie începând de la 5 EURO/lunăDe Black Friday la Vodafone ai super tehnologie începând de la 5 EURO/lună
Sursa: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

🎁 Ai net, TV și device de la 5 euro/lună

De Black Friday vei avea ocazia să beneficiezi de anumite extraopțiuni TV și servicii fixe la un preț începând cu 5 euro/lună. Urmărești seriale, filme de top, documentare și programe speciale, oricând dorești pentru că ai ocazia să prinzi la ofertă două dintre cele mai atractive abonamente de TV și internet fix de la Vodafone: Abonament TV Complet și Net 500.

Abonament TV Complet la pachet atractiv

Cu Abonament TV Complet de la Vodafone în sfârșit ai suficiente canele de televiziune pentru toți membrii familiei. Ai conținut variat, pentru că ai acces la 198 de canale. Te bucuri alături de cei apropiați de cel mai mare număr de canale TV, inclusiv competițiile sportive preferate. Ai 87 de canale online și pentru 1 euro/ lună poți primi și un card digital cu ajutorul căruia aduci imaginile și sunetul la o calitate superioară, fără a mai avea nevoie de echipamente suplimentare.

Net 500

Abonamentul Net 500 oferă acoperire WiFi oriunde în casă, pe toate device-urile tale și ale celor dragi. Ai 500 Mbps viteza maximă download, 25 Mbps viteză maximă upload. 300 Mbps viteză de transfer a datelor disponibilă în mod normal pentru download, respectiv 15 Mbps upload.

Fii mereu conectat cu Net 500 și nu rata informațiile noi din online.

Opțiunea MAXPAK

Este una dintre opțiunile prezente în ofertele de Black Friday Vodafone, ediția 2021. Opțiunea MAXPAK este perfectă pentru pasionații de filme. Cu MAXPAK te bucuri de sute de filme și seriale disponibile pe canalele HBO, Cinemax și Cinemax 2 pe televizor și orice device.

🎁 La anumite pachete de televiziune și internet ai un cadou din partea noastră

Dacă încă nu ți-ai pregătit wishlist-ul pentru Black Friday, mai ai timp și ai din ce alege. La Vodafone, ediția 2021 te surprinde cu câteva pachete care includ cadouri speciale:

Televizor Allview de 105 cm

În sfârșit ai suficiente canele de televiziune pentru toți membrii familiei, dar nu ai televizoare suficiente pentru ei? Nu-i nimic, de Black Friday, la Vodafone este așteptat un super pachet care include abonament TV + internet + Televizor Allview de 105 cm, toate la un preț atractiv.

Cu Smart TV-ul de la Allview te poți bucura de o lume a conținutului complet nouă și variată. Ai posibilități multiple de redate, vizionezi filmele preferate cu o calitate excelentă a imaginii. Televizor Allview vine echipat și cu tehnologia Dolby Audio, așa că sunetul 3D, surround completează experiența vizuală, transformând sufrageria casei tale într-o veritabilă sală de cinema.

Căști Samsung Galaxy Buds2

Pentru că tocmai am adus în discuție, experiența audio, de Black Friday, la anumite pachete Vodafone cu internet  fix vei putea primi cadou o pereche de căști Samsung Galaxy Buds2, pentru ca  tu să experimentezi lumea prin sunetul potrivit. Indiferent dacă urmărești emisiunile preferate, derulezi prin playlist sau te bucuri de clipurile din YouTube, Galaxy Buds2 pot fi purtate și conectate o zi întreagă.

Cameră de supraveghere TP-Link

Supraveghează ceea ce contează, pentru că de Black Friday poți primi la ofertă camera Wi-Fi TP-Link de supraveghere pentru acasă. Sigură. Inteligentă. Ușor de folosit. Camera poate fi instalată în casă, garaj sau subsol pentru a spori siguranța familiei și a locuinței tale. Când ea detectează mișcare acasă vei primi o notificare direct pe telefonul tău.

Pregătit de Black Friday? Nu rata ofertele din shop-ul Vodafone


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>