← Zoom out

Biscuit și Bossulică recrutează în My Vodafone: „Vino în echipa noastră”! „Ba a noastră”!

În aplicația My Vodafone a început noul joc Câini vs. Pisici, cu premii și distracție! Jocul e susținut de o serie de „petfluenceri” – câini și pisici faimoși pe rețelele de socializare, foarte interesați să afle ce echipă este mai digitalizată: a câinilor sau a pisicilor?

Echipa Zoom in My Vodafone
6 Dec 2021  |  5 min
Biscuit și Bossulică recrutează în My Vodafone: „Vino în echipa noastră”! „Ba a noastră”!Biscuit și Bossulică recrutează în My Vodafone: „Vino în echipa noastră”! „Ba a noastră”!
Let others know:

Join the conversation:
0

Așa că au început să recruteze părinți adoptivi. Pun la bătaie mii de posturi libere pentru a-și îndeplini misiunea de a demonstra cine e mai activ și mai iubit pe net. Descoperă cele două descrieri de job și vezi care ți se potrivește mai mult: ești cat-person sau dog-person?

Ce înseamnă să adopți un câine virtual

Aici Biscuit cel mic și agil, cunoscut în social media ca Biscuit. Am un mesaj important pentru tine: a venit momentul să fugărim pisicile din online, să ne rămână nouă, câinilor, mai mult net, premii și spațiu pentru joacă.

Punem la cale un plan năzdrăvan de a învinge blănoasele digitale. Pentru a reuși, avem nevoie de tine. Mai exact, de un stăpân iubitor care să ne adopte în My Vodafone, să aibă grijă de noi zilnic și să ne scoată mingea de sub pat când o scăpăm acolo. Dacă nu te joci cu noi, o să lătrăm până când vei spune că mai bine îți luai o pisică. Vezi… avem ambiție să le învingem!

Candidatul ideal în echipa câinilor

Căutăm stăpâni care seamănă cu noi, câinii. Loiali, energici, vioi și sociabili. Ne dorim un stăpân dornic să câștige runde în jocul nostru și mai ales să strângă multe LoveCoins și Cartonașe Trivia cu fățucile noastre drăgălașe pe ele.

Colecționează-le și poți câștiga premii și trafic de net. Și mai ales poți demonstra că echipa câinilor e mai digitalizată în My Vodafone decât echipa mâțelor! Visăm la un stăpân care adoră să petreacă timp cu noi în mediul online, fie că are sau nu un cățel și offline..

Descrierea jobului – cum intri în joc

Dacă știi că ești candidatul ideal pentru postul de stăpân al câinilor, tot ce trebuie să faci este:

  1. Să instalezi aplicația My Vodafone România din Google Play sau App Store – sau să o actualizezi, dacă o ai instalată deja;
  2. Din homepage-ul aplicației, intră în jocul Câini vs. Pisici;
  3. Alege echipa câinilor;
  4. Personalizează câinele ales de tine, dă-i un nume original;
  5. Oferă-i atenție și grijă, hrănește-l, joacă-te cu el zilnic, iar el te va recompensa cu LoveCoins, cartonașe Trivia și MB.

Dacă vrei, poți și să donezi 1, 5 sau 10 euro către Școala din Valiză. Știi că noi, câinii, avem suflete mari și darnice. În plus, dăm din codiță de fiecare dată când plătești factura direct din joc, pentru că în felul acesta câștigi multe LoveCoins pe care le poți transforma apoi în bonusuri de date. Chiar 100.000 LoveCoins pentru fiecare reîncărcare a Cartelei sau plată a facturii tale!

Urmărește-ne până la capăt. Îți vom spune și ce poți face cu aceste LoveCoins. Până atunci, te așteptăm în echipa noastră!

Ce înseamnă să fii CEO în echipa pisicilor

pisici mva

Miaaau! Bossulică mă numesc, mulți pe net mă urmăresc și am auzit că și ție îți plac felinele… Nici nu ai cum să nu ne placi, mai ales când venim pe lângă tine si ne alintam. Prrrr – toarcem când ne iei în brațe și cand ne dai ton, dar mai ales când te joci jocul acela… Da, da, jocul din aplicația My Vodafone.

Miaaau, hai, instalează-l chiar acum, iar când vei fii întrebat în ce echipă mergi, bifează negreșit pisicile. Nu vei regreta. Fie că ai deja pisici sau doar ești fanul stilului de viață felin, de data asta poți adopta un pisoi digital.

Candidatul ideal pentru echipa pisicilor

Căutăm servi… adică stăpân care să aprecieze calitățile noastre pisicești: suntem afectuoase, iubitoare, curioase, torcătoare și vrem pe cineva care să ne adore de dimineața până seara. Să ne slujească în mediul digital, adunând LoveCoins și cartonașe Trivia cât mai multe, pe care apoi le poate transforma in bonusuri de date. Asta ca să arătăm că echipa pisicilor e mai digitalizată și să-i punem cu botul pe labe pe agitații patrupezi, ziși și câinii.

Descrierea jobului

Vei fi responsabil pentru bunăstarea digitală a felinei adoptate, cu care te vei putea juca oricând în My Vodafone. Poți instala aplicația din Google Play sau App Store. Sau să o actualizezi, dacă o ai deja pe telefon. Din homepage-ul aplicației, intră în jocul Câini vs. Pisici. Alege echipa pisicilor, oferă-ne zilnic atenție, grijă și gustări virtuale și vei fi recompensat. Tu te joci cu noi, iar noi îți dăm LoveCoins. Win-win.

De asemenea, poți obține LoveCoins donând către Școala din Valiză, plătind factura sau reîncărcând Cartela Vodafone din joc. Ai 100.000 LoveCoins pentru fiecare reîncărcare sau plată în aplicație! Intră în echipa pisicilor și află cum poți folosi monedele LoveCoins din joc.

Ce câștigi în jocul Câini vs. Pisici – cum poți folosi LoveCoins

Acum că te-ai decis în ce echipă ești și ți-ai primit postul de stăpân digital, urmează răsplata. Grija ta față de pet-ul tău digital va fi premiată. Jucându-te zilnic cu animăluțul online, donând, reîncărcând Cartela sau plătind facturi direct din joc, primești prețioasele monede virtuale numite LoveCoins.

Pe lângă faptul că numărul lor determină care echipă (câini sau pisici) câștigă rundele jocului, ele au și un alt avantaj. LoveCoins strânși pe cont de un user, pe parcursul jocului, pot fi transformați în MB. Vei putea activa din joc MB, în funcție de totalul de LoveCoins pe care îl ai disponibil. De exemplu, ai 5.000 LoveCoins – ai 5.000 MB.

Și, ca să fie jocul complet, poți câștiga și premii prin colecționarea cartonașelor:

• 10 x Huawei Smartwatch 3;
• 15 x căsuțe traforate, cu design by Bossulică, pentru câine saui/pisicăi;
• 15 x accesorii de perete cu harta lumii, pentru casa ta.

Cum obții aceste premii?

Fiecare rundă va fi acompaniată de un set unic de 5 cartonașe trivia și de premii noi, dedicate exclusiv acelei runde. Practic, trecerea de la o rundă la alta înseamnă introducerea de cartonașe noi și premii noi.

Pentru a câștiga unul dintre premii, trebuie să strângi cele 5 cartonașe unice din colectie. Cartonașele pentru Colecțiile cu premii le poți dobândi în diverse moduri:

• Primești un cartonaș de fiecare dată când te joci sau îi dai de mâncare animăluțului tău. Fiecare dintre cele două activități e disponibilă doar o dată pe zi, așa că prin aceste acțiuni pot fi strânse maximum două cartonașe pe zi, pentru colecția din runda în desfășurare;
• Deblocând un decor nou. Fiecare decor deblocat va acorda trei cartonașe pentru colecția din runda în desfășurare;
• Deblocând un nou accesoriu de decor comun. Fiecare accesoriu de decor deblocat va acorda și el un cartonaș;
• Deblocând un nou accesoriu de decor EPIC. Fiecare accesoriu de decor EPIC deblocat va acorda trei cartonașe.

Un decor/accesoriu de decor poate fi deblocat fie plătind (eurocredit sau Euro), fie primindu-l ca recompensă (fără cost) în joc pentru diverse acțiuni. Indiferent de modalitate de deblocare, cartonașele asociate fiecărui element vor fi alocate pe contul jucătorului.

Află mai multe detalii direct în joc


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>