← Zoom out

Apple anunță prima versiune beta a sistemului de operare iOS 16

Luna iulie vine cu vești bune pentru pasionații de tehnologie și de telefoane, în mod special. Apple a anunțat prima versiune beta a sistemului de operare iOS 16, care coincide și cu cea de-a treia versiune beta pentru dezvoltatori. Aceasta va fi disponibilă de la iPhone 8 până la iPhone 13.

Andrei Bobeică in iOS Tips
27 Jun 2022  |  1 min
Apple anunță prima versiune beta a sistemului de operare iOS 16Apple anunță prima versiune beta a sistemului de operare iOS 16
Sursa Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Prima versiune beta a iOS 16 va fi lansată oficial în iulie pe beta.apple.com. Odată ce va fi lansată, utilizatorii vor putea instala sistemul de operare al lui iPhone și vor avea acces la unele dintre caracteristicile nou anunțate pe care dezvoltatorul le-a prezentat.

Apple oferă posibilitatea utilizatorilor să testeze noul software. Pentru a deveni un driver de testare pentru noul software Apple, utilizatorii trebuie să devină mai întâi membri ai programului de software Apple Beta. După ce ai devenit membru, poți înregistra iPhone-ul, iPad-ul sau orice dispozitiv Apple pentru a obține cea mai recentă versiune beta publică.

Lansarea oficială a versiunii finale a iOS 16 va avea loc în luna septembrie, odată cu noul iPhone 14. Există o mulțime de îmbunătățiri aduse de noul software Apple pentru iPhone-urile sale, cum ar fi noul lockscreen personalizabil, Focus Mode cu extraopțiuni, galerii partajate cu prietenii (iCloud Shared Photo Library) sau posibilitatea de a le trimite chei digitale.

Este de menționat că una dintre îmbunătățiri, și anume, Live Captions, va fi disponibilă pentru iPhone 11 și celelalte dispozitive mai noi.

Pentru cei care decid să se înscrie pentru programul beta este de reținut faptul că pot apărea și anumite erori, așa cum s-a întâmplat și cu iOS 15. Acestea au rămas și după lansarea oficială, dar raportarea acestor probleme întâmpinate în programul beta va permite dezvoltatorului să le rezolve pentru lansarea finală a iOS 16.


Andrei Bobeică
Salut! Sunt Andrei Bobeică, jurnalist cu peste 5 ani de experiență. Îmi place să dau Zoom pe tot ceea ce e nou în tehnologie, nu știu cum ar arăta viața fără un smartphone și sunt pasionat de sport.


>