← Zoom out

Cum arată noul iPhone 12 violet. Smartphone-ul este deja disponibil în shop-ul Vodafone

Apple a lansat o nouă culoare pentru iPhone 12 și iPhone 12 Mini, care sunt disponibile acum la precomandă și în culoarea violet. Noua culoare de iPhone a fost prezentată la evenimentul Apple Spring Loaded.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
27 Apr 2021  |  1 min
Cum arată noul iPhone 12 violet. Smartphone-ul este deja disponibil în shop-ul VodafoneCum arată noul iPhone 12 violet. Smartphone-ul este deja disponibil în shop-ul Vodafone
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Culoarea este disponibilă doar pentru iPhone 12 și 12 mini, nu și pentru versiunile iPhone 12 Pro și Pro Max. iPhone 12 violet nu va costa mai mult decât versiunile în alte culori și vine cu aceleași specificații ca până acum.

iPhone 12 violet – Specificații

iPhone 12 are un design premium, având margini drepte și un display Super Retina XDR OLED de 6.1 inci, cu rezoluție 1170×2532 p. Telefonul este rezistent la apă și la praf, fiind certificat IP68. La capitolul performanță, iPhone 12 este echipat cu același procesor de pe iPhone 12 Pro Max – A14 Bionic, primul cip de 5 nanometri – puternic și extrem de rapid.

iPhone 12 are o cameră duală pe spate de 12MP, cu senzori wide și ultra-wide care vor lucra împreună pentru a reda cele mai bune fotografii.

Smartphone-ul include și HDR 3 care ajuta la o redare mai spectaculoasă a culorilor și detaliilor din fotografiile tale.

Un upgrade spectaculos este prezența Night Mode chiar și pe camera frontală, nu numai pe cele principale, de pe spate.

iphone 12 mov vodafone precomanda

iPhone 12 Mini violet – Specificații

iPhone 12 Mini este cel mai mic, subțire și ușor smartphone 5G din lume, ceea ce este cu adevărat impresionant. Mai mic și mai ușor ca un iPhone 8 de 4.7 inci, dar cu un display de 5.4 inci.

iPhone 12 Mini este o versiune mai compactă a lui iPhone 12, cu un preț mai mic cu aproximativ 100 de euro, dar cu specificații aproape identice la nivel de procesor și camere foto. Poți citi aici în detaliu despre asemănările și diferențele dintre iPhone 12 și iPhone 12 mini.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>