← Zoom out

Android sau iOS? Află ce tip de device ți se potrivește

Duelul între Android și iOS împarte de fiecare dată iubitorii de tehnologie în două tabere. Însă ambele sisteme de operare au ajuns la maturitate, există pe piață de mai bine de 10 ani, așa că dispun de un set complet de funcționalități, iar diferențele dintre ele s-au redus tot mai mult. Chiar și așa, fiecare are punctele sale forte care îi conving rapid pe utilizatori să aleagă un sistem de operare în detrimentul altuia.

Echipa Zoom in Quiz
20 Jun 2020  |  1 min
Android sau iOS? Află ce tip de device ți se potriveșteAndroid sau iOS? Află ce tip de device ți se potrivește
Let others know:

Join the conversation:
0

Ești toată ziua pe fugă, din ședință în ședință, și ai nevoie de un device cu o baterie suficient de puternică încât să nu ratezi niciun mail important? Iubești călătoriile, iar pozele de vacanță alături de cei dragi reprezintă cea mai importantă avere a ta, motiv pentru care vrei să iasă de fiecare dată perfecte?

Cauți mereu să fii conectat la cele mai spectaculoase inovații? Ești mai pragmatic atunci când îți alegi telefonul și cauți mereu echilibrul perfect cu bugetul tău?

Vestea bună este că în prezent poți găsi un device perfect pentru nevoile, planurile, ambițiile și pasiunile tale, iar căutarea nu va dura foarte mult. În realitate, întrebarea cea mai importantă la care trebuie să răspunzi corect este ce îți dorești cu adevărat?

Dacă nu ai un răspuns clar acum, poți încerca acest test de personalitate care ar putea să te ajute să descoperi ce tip de device ți se potrivește.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>