← Zoom out

Android 11 a fost lansat oficial. Descoperă lista telefoanelor compatibile

Android 11 este disponibil, începând de marți, pentru descărcare, oferindu-ți acces la cel mai nou sistem de operare Google, însă doar dacă ai un telefon compatibil.

Echipa Zoom in Android Tips, Devices
11 Sep 2020  |  1 min
Android 11 a fost lansat oficial. Descoperă lista telefoanelor compatibileAndroid 11 a fost lansat oficial. Descoperă lista telefoanelor compatibile
Android 11 a fost lansat oficial la începutul lunii septembrie
Let others know:

Join the conversation:
0

Deocamdată, Android 11 este disponibil doar pentru un număr limitat de smartphone-uri, însă nu va mai dura mult până când update-ul va fi extins și pentru restul telefoanelor.

Astfel, dacă ai un telefon Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro, OnePlus 8 și 8 Pro, OPPO X2 și OPPO Reno 3 și 3 Pro, Google Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL sau Pixel 4a vei putea descărca încă de pe acum Android 11.

Despre principalele noutăți de pe Android 11 am vorbit deja, așa că tot ce rămâne este să vedem cum putem descărca acest update pe un telefon cu Android compatibil cu noul sistem de operare.

Cum să descarci Android 11

Există câțiva pași simpli de urmat pentru a te bucura de funcțiile noi aduse de acest update. Instrucțiunile de mai jos sunt pentru telefoanele cu Android „pur”, în versiunea nemodificată. Unii producători, precum Samsung sau Xiaomi, au venit cu propria interfață, așa că indicațiile din setări pot fi ușor diferite. Cu toate acestea, procesul rămâne același, chiar dacă denumirile din meniu pot varia.

1. Fă un back-up fișierelor importante din telefon
2. Intră în Settings
3. Selectează System > Advanced > System update
4. Selectează Check for Update și descarcă Android 11

Dacă sistemul nou de operare nu este încă disponibil, poți verifica site-ul producătorului telefonului tău, pentru a vedea când vei putea instala Android 11. Cele mai multe telefoane cu Android primesc update-uri timp de doi ani de la data lansării, așa că dacă ai un telefon lansat spre finalul lui 2018 sau mai recent, ar trebui ca update-ul să fie disponibil în cele din urmă.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>